Fish balls

Jag passar på att slänga in ett inlägg såhär innan det är dax att stänga av strömmen som ett manifest för klimathotet. Ja läs på aftonbladet.se, men gör det för guds skull innan 20.0 för från och med då ska det va mörkt en timme.

Annars då? Har fortfarande inte gått upp ur sängen, ligger och har nakenlördag med fiskbullsorgier. Nu är jag dock trött på fiskbullar och funderar på att ta mig an projektet pannkakor. Fast då måste jag klä på mig och gå och köpa mjölk, inte så skoj..

Har förövrigt spenderat min dag med youtube, hittat så mycket roligt, nästan kissat i byxorna här. Vill ju visa er kära skara trogna läsare mina klipp, men jag har fått för mig att ni inte tycker det är roligt med roliga youtubeklipp. Eller?

Americans are NOT stupid!

Jag vet att folk sällan kollar videor sådär.. Jag gör det aldrig på bloggar iaf, men denna var lite galen. Detta är för alla som jag som behöver lite bakisunderhållning såhär på lördagsmorgonen. (så länge man inte går upp ur sängen är det fortfarande morgon).

Amerikaners allmänbildning är fantastisk :P



Jaha, det var det om det. Vad ska ni göra ikväll?

Ayy Caramba!

Så va det fredag. Jag är sjukt imponerad över allt jag har åstadkommit idag, samtal och ärenden har blivit genomförda. Idag kan inget stoppa mig!

Jaha.. så vad ska ni göra ikväll då? Jag sitter och stirrar på mina Traderaauktioner just nu. Fått sålt en hel del.. Vissa saker vill jag fan inte ens sälja, men jag gör det enbart för att jag behöver pengarna. Som mina Converseskor. Vafan. Men men.. Någon som e sugen på klänningen från Miss Sixty? Använd kanske 3 gånger, nyskick alltså. Nypris ligger la på 1200 kr. Also seen on Christina Aguilera (det e sant, hittar bara inte bilden på Google bildsök för tillfället). Komigen nu. Jag kan inte ha den. In och buda nu! Auktionen tar ju slut nu! Jag är fattig.. snälla..?

image102
Ja, den är lite skrynklig, orkade inte stryka för att ta en bildjävel.

Jag borde gå och duscha av mig. Ikväll blir det lite tacomys med dricka och den biten, då kan man inte lukta skunk. Och så borde jag föra över bilder från kameran, men sådana oviktiga saker får nog vänta lite.

Vill ni att jag ska börja med dagens outfit? Va? Vill ni det? Jag orkar inte ta en bild men jag kan beskriva för er. Randiga strumpor, neonrosa velourdress och ett grått linne. och flottigt hår i en knut. Folk stirrade på Willys det vill jag säga er.

Nej, om man skulle ta den där duschen.

Kom-i-håg

Jag var tuppenbarligen väldigt förutseende igår då jag idag fått 3 meddelanden på msn samt ett sms med texten "Glöm ej tvättid samt köpa nässpray". Jag har tydligen bett folk påminna mig om dessa viktiga saker. Dock trillade det in ett sms precis med texten "Avokado, ris, salt". Hmm... inköpslistan tippar jag på, vad tror ni?

Ångest?

The Ripper: On my birthday,  I think we should celebrate yours aswell.
Jag: Why the fuck would I want to celebrate my b-day in april already when it isnt until july, seriously?
The Ripper: We can pretend its ur 20th b-day!
Jag: Let?s say 18th, then I?m fine with it.

I love Europe

Som jag sa nångång vid halv fem i morse; "Jag vill inte gå och lägga mig för jag orkar inte gå upp i morgon". Tycker väl det uttalandet sammanfattar mina förväntningar på denna morgon rätt bra. Jag visste att det skulle bli en smärre chock för denna stackars kropp. Nuff said.

Jag och Mike hade helkväll med fotboll, hämtemat, öl/vin/drinkar, musik, kortspel och hela den biten. Var sjukt trevligt! Sen vid 00-00.30 snåret beslutade vi oss för att det nog ändå kunde vara roligt att få komma ut och shaka moneymakern lite. Sagt och gjort. Kändes inte som att någon pratade svenska, om det var så eller om det va sviterna från överförfriskning vet jag inte i nuläget. Tror jag får be att återkomma med ett slutgiltigt svar på den frågan efter att jag pratat med Mike. Var det bara holländare, belgare, fransmän, engelsmän och tyskar ute igår, eller borde jag läggas in Mike?
image101

Förlååt mamma jag lovade att hålla mig vit i minst två veckor, jag vet.. Det sprack efter tre dagar, men förstå mitt problem visst har jag hamnat fel.. det är fel på vårt system. Jag vet att ni äldre bara vill mig väl men det jag söker är en utväg (Extrapoäng till er som fnissade till det jag precis skrev och fattar grejen)

Förlåt mitt virriga mentala tillstånd, jag tror bestämt det är alkoholen som lämnar kroppen och väljer att ta en tur inom hjärnan på vägen för att säga god morgon.

Idag ska ska försöka ta mig runt sjön så rumpan får jobba lite, till affären (sköljmedel, tabletter till diskmaskin), till apoteket (Treo, nässpray, ansiktstvätt) och ringa banken. Och betala räkningar. Och städa samt laga mat. Hur många tippar ni på att jag klarar av?

Peace in the middle east

Vaken

Ja, se där sket jag ju mig själv på tungan kan man säga.. Att vakna såhär vid femsnåret. Högst olägligt, då jag inte borde gå upp på några timmar. Ah well, vad är en bal på slottet?

Tipsar om mina auktioner som går ut om en dag Skynda fynda kompiiis!
image100
Ni hittar detta och mer här!

Nu då? Sängen och försöka somna om (högst otroligt) eller en kopp java och en dusch?

Floor fill.... So you think you can dance

Någon mer som la märke till att So you think you can dance kryllar av gamla Floorfillare? Ja ja, jag är nörd. Jag följde Floorfiller slaviskt... Men vafan, dans är ju så jävla kul!!! Att titta på då.. Väntade mig faktiskt att Sean Banan skulle dyka upp och blev lite besviken.

image99

Nej, om vi skulle försöka sova.. Det har ju varit en rent ut sagt helvetisk dag och man ska ju orka stiga upp i morgon också. Fy fan.

Sweet tuesday

Jag vill bara gå och spy nu, legat med migrän sen 6.00 i morse. Inget hjälper. Förbannat.

Lite tjat

Ja, jag ska ju som sagt dra igång mitt nya liv. Start idag och jag sitter redan här och skakar av hunger. Känns som jag kan äta en hel ko, med klövar och allt. Jag har levt på sjukt mycket och sjukt fet mat sjukt länge nu. Sjukt! Min kropp fixar det inte. Har gått upp i vikt, men det skiter jag väl iofs lite i.. Vet att jag alltid pendlar och oroar mig inte. Min IBS är dock inte lika glad, doktorn skulle dödat mig om han visste. Nu är det alltså daglig motion och ett regält lyft när det gäller kosthållningen som gäller. Synd bara att nyttigt ska vara så jävla tråkigt.

image98

Slut på tjatet.

Såg nyss den nordiska versionen av So you think you can dance, väldigt underhållande! Tyckte dock att han där mediehoran Tobias gnällde lite väl mycket över sin läpp. Visst det svider ju rätt jävligt, men han såg ju ut som han skulle svimma. Snälla.. Värre har man vatt med om.

Ni kan nog förresten vänta er lite tätare uppdateringar här, kommer behöva fokusera mina tankar på något annat än smältost, bröd och stekflott.

Liv nr 128743

Nytt liv igen. Kan detta vara det magiska numret? Återkommer om sisådär 2 timmar, watch me lyckas, bitches.

Skam för landet

Jag: Vem hejar du på i morgon då?
E: Hejar?
Jag: Melodifestivalen final..
E: Björn Gustavsson!
Jag: Hahaha, han tävlar ju inte!
E: Fuck. Då vetifan..

TRADERA

Nu ligger det helt nya annonser uppe på tradera. Skynda fynda här, billigt billigt kompis!

Komigen nu då

Hallå, jag har nämnt att jag e fattig va? Kolla mina auktioner här, sista chansen!

Hela känsloregistret på en och samma dag

Denna dag gick från ok till rolig till dålig för att sedan bli alldeles underbar. Jag har alltså utnyttjat denna dag till max och fått in hela veckans känsloregister sedan klockan åtta.

Morgon: Vaknade upp med en liten småagrressiv och tjurig känsla. Lite bitchig sådär. Så jag passade på att put it to an end med gubben, nu ska jag förbättra karman. "Jag tycker inte att vi ska fotsätta ses på detta vis". Ärligt och bra och utan vidare förklaring. Sen när måste man förklara allt man säger och gör?

Gick till högskolan, högg tag i en kamera och satte igång med mitt filmprojekt.

Förmiddag: Var klar med filmen och magmusklerna hade fått sig en redig work out från allt skrattande. Satte mig för att redigera filmen och skrattade ännu mer.

Eftermiddag: Efter x antal misslyckade försök blev filmen klar, nu fattades bara en A4 med förklaring till mitt verk. Datorn var som all annan elektronik dålig, så jag sparade det jag skrivit och gjorde en omstart. Vetskapen om att vara klar och kunna ta helg var underbar. Men se, där sket jag mig på tungan för datorn ville inte som jag och mitt dokument var puts väck. Ingen av the computer nerds till män jag hade runt mig kunde förklara det som skett. Jag vart uppgiven och fly förbannad rent ut sagt. Satte på hårdrock i lurarna, gapig sådan, och gick kedjerökandes hem till min svinstia till lägenhet.

Kväll: Kommer hem och försöker tänka positiva tankar, Malmö i morgon juu! Men efter att ha slängt en blick på mitt konto insåg jag att jag inte ens har pengar för att matmässigt överleva denna månad, så jag var kokt i skit som man säger. Livet susade förbi mina linsprydda ögon och jag insåg att Malmöresan jag sett fram emot så mycket med inflyttningfest och allt var ett minne blott. Här fick jag ett utbrott och kastade ett glas i golvet som till min ilska höll och inte alls gick sönder. Jag satt på tycka-synd-om-mig-själv-låtar och grät en skvätt.

image97

För en halvtimme sedan ringde telefonen samtidigt som ljudet av nya meddelanden på msn plingade i kanon. Två av mina absolut bästa vänner turades om att skälla ut mig efter notor och tvinga mig att ta emot pengar för att komma ner. Detta var ju oacceptabelt, menade dom. Sötnosar.

Så nu sitter jag här med ett sting av dåligt samvete över att ta pengar från andra, men på mycket glatt humör. Jag har dom bästa vännerna i hela jävla världen och i morgon är det du och jag, Malmö!

Destruktiva tankar

Är det för mycket begärt med lite stabilitet i sitt liv? Jag ligger på toppen, men vissa dagar känns det som om jag befinner mig på botten. Ikväll slog just den känslan till. Jag lär mig aldrig att förutse det, jag förstår aldrig när det ska komma. Det värsta är att jag inte vet vad det beror på. Sånna här kvällar vill jag bara göra en Britney och dricka mig kanonfull på whiskey på köksgolvet samtidigt som jag snabbt och metodiskt tar mig igenom 2 paket cigg. Sen vill jag däcka och vakna upp med dregel och smink i hela ansiktet och bara glömma att jag ens existerat kvällen före. Känns det igen? Är det någon mer här ute i vårt avlånga land som känner samma behov eller är jag ensam?

image96

RSS 2.0