Have mercy on me

Lord have mercy on my soul for I have walked the sinful road
That I'm down on my knees
Lord have mercy on me, please

I must confess that in all my loneliness
I've forsaken and I've sinned, leaving fragments of a man so broken.


I could tell you what I've done. Or should I tell you where I went wrong?

Well the more that I start to play
My deceitful, evil ways keep on growing stronger by the day

image24

I'm so lost, and I need you to help me repent

Sängplats sökes

Yeey, nu har jag äntligen kommit ner till Malmö. Tyvärr är morsan och farsans hus överfullt då hela tjocka släkten är här. Jag har ingen sängplats i hemmet, men med lite tur kanske man hittar nån annanstans att kvarta.

Någon som är villig att erbjuda en sängplats till en vilsen själ i Malmöområdet? Du får gärna vara snygg och bra på att hångla, alternativt ha mycket kall öl i kylskåpet.

I morgon ska jag på tattoo expo 2007 som i år hålls i Amiralens lokaler i Malmö. Ska bli sjukt skoj!

image22
Program för mässan:

Fredag

15.00 Mässan öppnar
17.00 Best Booth - Snyggaste båset på mässan
18.00 Best Small One - Tatuering som inte är större än en handflata
19.00 Best Tribal/Ornamental ? Ursprungstribaler eller moderna tribals/ klassiska ornament eller keltiska motiv
20.00 Best Traditional/Old School - Tatueringar I gammal stil. Ankare, pin ups och fullriggare med mera
21.00 Fakirshow med Fakir Skolen
23.00 Best of Day ? Den bästa tatueringen gjord under dagen
24.00 Mässan stänger, efterfest på KB

Lördag

12.00 Mässan öppnar
15.00 Best New Scool ? Graffitti-lik tatuering
16.00 Best Big one ? STORA tatueringar
18.00 Best Colour ? Färgkompositioner, färgstyrka, ju mer bländande dessto bättre
20.00 Best Japanese ? Klassiska asiatiska bildspråk, drakar, karpar, demoner osv
22.00 Fakirshow med Fakir Skolen
23.00 Best of Day ? Den bästa tatueringen gjord under dagen
24.00 Mässan stänger, efterfest på KB

Söndag

12.00 Mässan öppnar
14.00 Best Realistic ? Mest fotolika realistiska tatueringen
15.00 Best Black and Grey ? Skuggningar och gråskalor
16.00 Most Weird Stuff ? Oväntade motiv, knäppa prylar och skruvade grejer helt enkelt
17.00 Fakirshow med Fakir Skolen
18.00 Best of Day ? Den bästa tatueringen gjord under dagen
19.00 Mässan stänger


Ikväll blir det mammas mat, finns det nåt bättre? Iofs så fattar inte jag hur alla kan hävda att just deras mammas mat är bäst. jag har smakat många mammors mat men helt ärligt, alla mammor kan inte laga mat. Min mamma kan. Rådjursstek, madeirasås och klyftpotatis med jordgubbar something something till efterrätt. Jomantackarja.

Från och med måndag ska jag leva en vecka på enbart kokta grönsaker och miniyoggi med müsli. Nån som är med mig?

"Äh vafan ryck upp dig sitt inte där och deppa för att du inte har en karl!" sa morfar och hällde upp en stor och mycket stark gin å tonic till mig. 1. Jag deppar inte, jag skriver blogg. 2. Jag vill inte ha en karl, jag vill ha flera, moahahaha. Skämt å sido. Jag vill inte ha en karl.
image23

Latexleggings is the shit!

Idag har jag köpt nya horskor och latexleggings.
Dessa ska jag strutta omkring i till helgen när jag ska ner till Malmö igen.
Morsan kommer få spader och resten av omgivningen kommer skaka på huvet.
Har jag fått en idé så har jag.
Tjoflöjt!

image21

Väskinnehåll

*Väskan välter och alla grejer tillar ut på gatan*
-Haha, är det en kondom?
Jag: -Det kallas positivt tänkande.......
image20

Åh denna öl

Oj ojoj.. öl livar upp även den svåraste psykiska sjukdomen. Man måste vara nöjd. Ville bara dela med mig att jag nyss  hällde öl innanför min tröjklänning... på ryggen. Då missar man munnen rätt bra.

Nu ska jag hem till K och kedjeröka och dricka öl, det har jag längtat efter. Sen blir det väl inkonst eller KB eller nåt annat trams.

BTW jag fick inte hångla igår, för jag va tydligen "för snygg". Jaha, nu har man hört det mesta.

ciao

Jag gjorde ett personlighetstest...

DisorderRating
Paranoid Personality Disorder:Very High
Schizoid Personality Disorder:Low
Schizotypal Personality Disorder:Moderate
Antisocial Personality Disorder:High
Borderline Personality Disorder:Moderate
Histrionic Personality Disorder:Moderate
Narcissistic Personality Disorder:Very High
Avoidant Personality Disorder:High
Dependent Personality Disorder:High
Obsessive-Compulsive Disorder:High


-- Personality Disorder Info --

Jaha.. vad ska jag säga liksom? Narcissistisk tycker jag helt uppåt väggarna galet, skulle jag va ego och världen kretsa kring mig? Hmm.. den stämmer kanske trots allt. Mest män som har den typen av rubbning, ofta i samband med nån annan störning. men ja... nån kvinna ska väl ha det också. Paranoid - ja. där är jag helt med dig, kompis. Avoidant, obsessive-compulsive och antisocial kan jag också köpa.

Nej nu ska jag gå och dunka huvudet i en vägg. Sen ska jag ta en bakisöl, så man blir människa igen.

Morgonstund

Jag kan inte för mitt liv förstå vad jag gör uppe nu. Har varit vaken i runt en timme så tillsist gav jag upp alla patetiska försök på sömn. Det kan va det faktum att jag i gårkväll käkade nästan ett kilo lösgodis - jag mår otroligt illa på natten när jag äter lösgodis på kvällen... Det kan även vara så att kattens tuggande på mina tår störde mig så till den milda grad att jag inte kunde somna om när jag sparkat honom i väggen. Jävla monster.

image19

Hur som haver, det är i vilket fall som helst inte riktigt friskt detta. Var och en måste ju förstå att sex på morgonen bör man sova och inte alls sitta och skriva skittråkiga saker på sin blogg.


Jaha. Se där. Nu börjar det ljusna med. Misär!

Straight Flush

Jag har precis vaknat. Nej, det har jag inte, det där var en grov överdrift.. Fast det känns så. Jag sov till 14 idag, det händer liksom inte i min värld. Jag har i hela mitt liv varit kvällstrött och morgonpigg, men de senaste månaderna har något hänt. Jag sitter uppe halva nätterna och sen sover jag hela dagarna.

Har nyss kommit hem från ?morgonpromenaden? med J och först nu infann sig bakfyllan. Ölhävartävlingen igår hade regler som sa att förlorade jag blev jag tvungen att ta av mig topless och förlorade min motståndare blev han tvungen att näcka helt. Tyckte detta lät som alldeles utmärkta regler, men jag glömde den lilla detaljen att jag är värdelös på att häva öl. Ja, nog sagt om det...
image18

Ikväll blir det poker och lite öl. Jag måste masa min lilla skitiga kropp till duschen nu.. Hörs..

Btw, det stinker kattpiss och gammal öl här inne, så jävla hett.

Sushi var det här

Opponeringen är klar, stressen är tillfälligt under varningsstrecket. Läraren är dum i huvet, riktigt jäkla bakom flötet. Jag hyser ett stort agg mot henne. Fast att jag fick skriva om opponeringen två ggr är inte hennes fel, det kan jag bara beskylla min egen klantighet för. Sju timmar, sen kom jag på att "men ojdå, jag har gjort fel. igen". Måste jag nämna att jag och mig själv inte drar jämt just nu?

image17

Ikväll funderade jag starkt på att gå ut. Det kördes till och med sten, sax och påse och utgång vann. Trots detta väljer jag att stanna hemma. Har kokt 3 satser (det låter lite snuskigt, älskar att använda ordet sats) sushiris och när det svalnat ska jag rulla sushi som en japan på tjack. Snabbt och jävligt bra med andra ord. Å så blir det lite Idol.

Å just det, på tal om Idol. MALMÖ ROCKS! Visste väl att vi skulle komma igen i år.

(ja, jag är en riktig Idoltönt. jag kan inte gömma det och än mindre förklara det, men så illa är det)

Svarta kommentarer

Mina kommentarer är svarta och jag har inte riktigt listat ut hur man fixar det än. Men det gör jag säkert i sinom tid. Kanske.. Nån som vet annars?
image16

Fy fan för er

Nej men alltså nu får ni väl ge er era små minibitches där ute. Jag har inte mycket till samvete och är alltså inget exempel, men helt ärligt. Att spraka på någon som ligger ner är lågt, jävligt mycket lägre än Glocalnet.

Har i dagarna skådat att många av blogg.se's mest populära bloggerskor har kommenterat Britney Spears framträdande på MTV VMA. Några har sagt sin åsikt, andra har rent ut hånat och skrattat åt henne. Kallat henne fet var det visst någon som gjorde också.

Ja, och just Britneys påstådda fetma kan vi ju börja med. Vet inte vad jag ska säga.. Vad är det för sjuka, vridna människor som kallar den kroppen för FET? Jag blir förbannad. Hon har en alldeles naturlig kropp som ser firsk och sund ut. Och vänta lite här nu, jag vill minnas att det inte var allt för längesedan hon fick sitt andra barn av två..? Eller? Jävla horor till ideal är vad ni är, tvi på er!

image15

Och komigen.. Framträdandet må vara Britneys sämsta, men ska hon inte ha lite cred för att hon vågade sig upp där efter allt hon gått igenom och efter att ha blivit hånad av en hel värld? Är det så jävl konstigt att tjejen är nervös?

Jag tycker varken det ena eller det andra om Britney Spears, men att håna henne? Vissa av er ska framstå som så jävla helylle och supersöta, men egentligen är ni inte bättre än skitsnackande tonårstjejer i trotsåldern som vänder kappan efter vinden. För jag lovar att om Britney om två månader skulle se ut som en av anorexia-tvillingarna med fula jävla monsterglasögon och nån dyr väskjävel och en stil "to die for" skulle allt vara glömt och förlåtet. Hon skulle då vara "Miss Spears" med hela bloggsfären av ytliga småbrudar.

Kast med liten hamburgare

Sitter och slöar i soffan. Kanalen är sexan och programmet är Cops. Ja, det händer att jag slöglor på det, skjut mig. Kom ihåg för någon vecka sedan då jag fastnade på samma program nånstans där i zappandet. En tjej hade ringt polisen och när dom kom fram störtbölade hon för att hennes kille i vredesmod kastat en hamburgare på henne. Hahahahahahahahaha!!! Jag grät också. Av skratt. Det hela slutade lyckligt och paret omfamnade varandra efter en helhjärtad ursäkt från pojkvännen.

Hamburgaren var från McDonalds.

Foodzz

Burp. Har ätit isterband och potatismos med bostongurka. Isterbandet såg efter tillagning ut som en omskuren penis. Huden på korven hade spruckit och rullats bakåt, vilket gjorde att hela stekpannan dröp av fett och istarbitar. Moset gjordes på färskpotatis och blev lite klisteraktigt. Dessutom hade jag ingen grädde i det utan fick köra med creme fraishe och bregott. Med det smakade bra. Folk säger att man äter med ögonen till viss del. Pffsss, jag säger försök tuta det i en blind.

image14

När vi ändå snackar mat måste jag bara säga att jag saknar min engelsman lite grann. Jag lagade mat till honom i princip varje dag i två veckor. Nu är ju inte jag någon typ av mästekock, men lyckades slänga ihop rätter som grytor, hemmagjorda hamburgare, hjortstek med klyftpotatis och rödvinssås, spaghetti bologneise, köttbullar med lingon och kokt potatis och fiskpinnar för att ta några exempel. Efter middagen sken han alltid som en sol och sa "that was amazing, you're a star babes".

Tänk vad bra det kan kännas att få lite beröm och uppmuntran för det man gör. Och tänk vad ovant det känns att ha någon som säger "can I give you a hand with anything?"

Idag...

- är det dag nummer 252 detta år.
har Anita och Annette namnsdag. Anita är Sveriges tjugosjätte vanligaste tjejförnamn. Jag minns at jag en gång hade en mattant på dagis som hette Anita. Hon fyllde inte år så ofta för hon var född på ett skottår. Iaf.. Den 31 december 2004 fanns det totalt 41914 personer i Sverige med namnet Anette/Annette.
- är det fyra år sedan Sveriges utrikesminister Anna Lindh höll sitt sista offentliga framträdande på Medborgarplatsen i Stockholm.
- är det fyra år sedan vätebombens fader, ungersk-amrikanske kärnfysikern Edward Teller, avled.
- är det tio år sedan den dåvarande statsministern Ingvar Carlsson besökte Vita Huset.
- är det elva år sedan polisen sprängde en av Sveriges farligaste rånarligor, den s k "maskeradligan" (namnet kommer sig av att rånarna brukade använda sig av olika masker i samband med sina rån).
- är det 29 år sedan Jack Warner, amerikansk filmbolagsdirektör och filmproducent, avled.
- är det 31 år sedan den kinesiske kommunistledaren Mao Tse-tung dog.
- är det 36 år sedan ex-beatlen John Lennon släppte albumet "Imagine".
- är det 45 år sedan Liza Marklund föddes.
- är det 47 år sedan den svenska opera- och konsertsångaren Jussi Björling dog.
- är det 66 år sedan Otis Redding föddes.
image13

Jag är nog kär i Zlatan

Jaha, så va man bakfull igen. Känns som det är det ända jag sysslar med nuförtiden. Vara bakfull. Men idag är det söndag och i morgon börjar mitt nya liv för säkert 500e gången.

Gårdagen då. Satt ihoptryckt med ca 40 andra personer på 12 kvadrat och försökte titta på fotbollen. Precis som jag förutspådde i förgående inlägg tyckte jag att alla var idioter och det slutade med att jag blev stupfull.
Blöt och irriterad sedan promenaden till festen kunde jag ju inte undvika att störa mig på att holländarna hade tagit två av de bästa platserna framför TVn - dom kollade ju för fan nästan inte ens! Dom satt där och pratade på sitt fula språk och som vanligt med holländska tar det ju tid innan man ens fattar vad det är för språk som talas.

Men värre än holländarna var gänget småbrudar som satt i soffan längst bak i rummet och skrek hejaramsor. Konstant. Då önskade jag nästan att jag stannat hemma. Jag, min öl, min fotboll och mina svordommar. Och Zlatan-kärlek. Ja, jag är nog kär i Zlatan.
image12


Efter matchen vinglade jag förbi O'learys på väg hem. Träffade J som hängde med mig hem. Det tyckte han var en bra idé. Det tyckte jag också tills i morse när jag vaknade och insåg att han fortfarande var kvar. Vaga minnen från natten säger mig att vi inte gjorde nåt, för jag var för upptagen med att ligga och kalva på dass. Good girl.

Nu ska jag fortsätta trycka flottig mat i huvet och titta på en dokumentär. Jag älskar dokumentärer. Och pussel. Shit sån jävla tönt jag är.

En cigarr på Cuba

Jaha så vankas det fest. Jag är så jävla trött på den här staden, ta mig tillbaka till Malmö åtminstonde. Jag sitter bara av min tid här känns det som. Ett år kvar, det går snabbt. jag försöker intala mig själv alla möjliga positiva saker, ändå känns det så jävla missanpassat att vara här.
Jag vill ut i världen, jag vill åka Sydamerika runt. Burritos, sombreros, salsa, banjos, mojitos, margaritas och carnaval.. Vill åka till Jamaica och röka lite ganja, vill till inte vara här! Trinidad och Tobago.. Cigarrer på Cuba, surfa på Haiti, se Domenikanska Republiken. Vad fan gör jag här?

Jaja, fest var det. Jag vill ju se fotbollen! Vetifan om jag pallar med nån jäkla studentfest med folk man inte gillar/känner. Le och se glad ut är ju det som gäller. Det slutar alltid med att jag tycker att alla är idioter, sätter mig nånstans och dricker hejdlösa mängder sprit och hoppas på att detta ska lösa problemet. Blir stupfull och går hem. Slår aldrig fel.

Funderar helt ärligt på att hälla upp några stora starka, beställa nåt flottigt från pizzerian och glo på fotbollen själv. Då kan man iaf svära så mycket man vill utan att nån ska undra vad den vulgära blondinen håller på med.

Jag kan ju alltid möta folk lite senare, strax innan krogen.

image11

Slutsats: Jag hatar fulla studenter. Jag är en full student.

Alkoholmissbruk

Jag spillde just ut en flaska rödvin på köksgolvet, det är vad jag kallar alkoholmissbruk. Aja, får torka golvet, ta en dusch sen öppna skumpan istället.


Oh no, delivery

Plingplooongggg...

Shit, jag blir alltid så förvånad och smått hysterik när det ringer på dörren. Jag slängde en snabb titt i spegeln och va inte helt nöjd med att se mitt osminkade ansikte med ringar under ögonen. Inte heller va mitt jävligt rufsiga hår (halva kvar i nån slags ful fläta bak på huvudet), mina skitiga morgontofflor eller min röda stora morgonrock en hit.

Öpnnade.. Där var min leverans från delicard samt en brunbränd, assnygg kille.

Måste jag påpeka att jag inte alls är brunbränd och assnygg.

Fan.
image10

Då blir det hjortstek till middag i dagarna. Då får vi se hur the number one klantarsel of all klantarsels kan fucka upp den på bästa sätt i köket. Det brukar ju alltid sluta med en smärre katastrof.

RSS 2.0