Det löser sig

Kung! I början av karriären. Skaffade han nånsin El Diablo med TOY på registreringsskylten? Nån som vet? Tror inte det..Behind the scenes

Thank God its Friday, eller nåt. Idag blev jag väckt av att det stod tre snygga byggare och glodde in genom mitt fönster. Eller nja, jag vaknade ju av deras borrmaskin mot fasaden, men ändå. Klockan var sju, det är inte helt okej. Vände andra sidan till och somnade om lagom till att dom gick på fikapaus. Ser fram emot i morgon då jag nyvaket slipper blicka ut mot tre nyfikna mansansikten. Tre män på morgonen är lite mer än vad jag klarar av.

Dagen har annars i stort gått ut på att städa upp denna svinstia, och jag måste säga att resultatet blev bra. Nu sitter jag här och chillar med ett glas rött och undrar när och OM jag ska ta tag i toaletten. Den har ju inte skurats på X antal månader så det kanske vore på sin plats.. Rena toaletter är ju A och O tycker jag, så länge nån annan skurar dom. Tyvärr har jag varken råd eller lust att låta nån annan skura min skit, så det är väl bara att ta tag i det.

Kånkade även hem en stooor låda från högskolan innehållande filmkamera och stativ. Kände mig väldigt medieflum! Påbörjar ju filmandet av vår dokumentärfilm i morgon, så det är bara att köra hårt. Någon tyckte visst att vi skulle använda kameran redan ikväll till att göra nån slags One night in FuckDet, det tyckte inte jag. Hemmaporr är inte riktigt min grej, speciellt inte på en kamera tillhörande högskolan. Hade kunnat bli lite småjobbigt på filmvisningen om dokumentärfilm varvades med klipp från sänghalmen, då det är ett steg jag inte vet om jag är redo att ta än.

image106
Jaha.. toaletten var det ja..

Peace

Ballong!

Usch, igår va ingen bra dag ska ni veta, jag hoppas nåt så innerligt på att denna dag blir bättre. Känner mig helt uppsvälld, mens på gång mån tro?

Har väl inte så mycket att säga just nu.. Ska ner på stan en sväng.. Systemet, handla lite middag. Sen har jag 1000 ärenden att hinna med. Ja det är sant, skitmycket ska jag få undan idag. I morgon kommer nämligen min engelsman hit och då gäller det att vara förberedd vad det gäller både det ena och det andra.

image105
Magmätning i fredags. Vann jag i störst ballong?
Kanske inte... för ovanlighetens skull.


Någon sjunger i min trappuppgång, låter som han fått pungen i kläm. Jag vill bara skrika håll käften och låt mig vara ifred!

Det här med att detta skulle vara en bra dag.. Nja.. det vetifan alltså.

Slitvarg

Jag vet fan inte var jag ska bli av nu. Hade kunnat dö rätt upp å ner. Här på golvet. Klick hade det sagt när mitt system hade stängt ner. Jag är så trött.

För att komma till min vind krävs det att jag går ner tre trappor, över en gård och sen upp tre trappor i nästa hus. Idag har jag sprungit till vinden 6 gånger. MED stora lådor porslin och glas. Jag ska ju snart flytta hem till Malmö igen, till en lägenhet som inte ens är värd att kalla lägenhet. 30 kvadrat, det är mindre än hälften av vad jag har idag. Alltså måste det rensan bland prylarna. Blocket punkt ess ee here I come! Är det inget som köper skiten blir jag förbannad, helt seriöst. Det ända bra med dagen språngmarcher är väl mina antal steg till Tyras tävling, hehe..

Fan fan FAN nu spille jag chilli con carne på min stol. På den lilla del av stolsdynan som istället för svart är.. vit. Eller var. Nu är den oreange. Snyggt.

Annars då, är det bra med er?

Bråkar du med mig, bråkar du med min hammare.

Idag när jag var ute och motionerade som bäst fräste en cykel förbi så nära att jag trodde den skulle köra på mig. Detta skedde mitt på bron över sjön och på cykeln satt min granne. Hon med råtthunden. Jag fick en instinktiv lust att bara putta till henne så att hon hade flugit huvudstupa ut på vägbanan bland alla bilar. Jag gjorde förstås inte det, men hade hon cyklat lite långsammare och jag hade haft lite längre tid på mig kan jag inte stå för vad jag hade gjort. Jag gillar henne inte speciellt mycket. jag hatar henne absolut inte, men hon är inte en människa jag skulle bjuda på kaffe heller.

I lördags höll hon ett jävla sjöslag där nere under mig. Fester kan jag ta, har väl haft min beskärda del av dem själv.. Men det är skillnad mellan lite musik och dricka till elva då man enligt regler ska stänga av, och att hålla full houseklubb till 4 på morgonen. En jävla bas hon ligger inne på där nere kan jag säga. Och rapbattles i trappuppgången, whats up with that? Ja jag vet.. ska väl inte låtsas att jag varken är moralkärring eller ängel, men jag var gravt bakfull min lördagskväll och ville inte dansa discodans här uppe till 4 på morgonen medan glasen i hyllan föll i golvet av basens vibrationer.

Nåja, moralkärring eller inte. Jag är en bitterfitta och jag erkänner det. Jag är ganska from och snäll, men saker som mat och sömn är heliga för mig. Man rör inte min mat och man stör inte min skönhetssömn. Jag behöver den.

Så. Morgonen efter, söndag 9.00, gick jag upp ur sängen som en paralyserad robot, ilsken som få. Ut i köket, öppnade städskåpet och tog ut min nyinköpta blommiga hammare. Denna använde jag sedan att banka på diverse ställen i sovrummet (mest på golvet) i hela 15 min. 15 minuter mina vänner! Jag vet nämligen att hennes sovrum ligger precis under. Jag tog en paus på 20 minuter innan jag körde proceduren igen. Jag är bitter, jag är elak. Min sömn är störd.

image104


Jag är dessutom väldigt säker på att hon kom upp, för när jag 45 minuter senare lämnade lyan för en sväng på stan hörde jag hur hon dammsög.

Detta är kanske det hurtigaste jag gjort. Nånsin.

Okej, nog för att jag tävlade i Mjölkannan när jag gick i sjätte klass (och vi kom två i hela Skåne! Inte min förtjänst men dock.. I was the crappy kid som fick vara med bara för att vi knappt hade några tjejer i klassen) och att jag har hållt på med lite random sporter som basket och boxning, men jag menar det va ju i ungdomens år det. Nu har jag iaf anmält mig till en tävling helt utan pris eller vinning, förutom sitt eget välbefinnande. Och jag menar sen när har jag brytt mig om min hälsa?

image103

Tyra har alltså en tävling på sin blogg. Komma i form till sommarn och den biten. Jag kan ju inte så mycket om sånt, så jag väljer att inte säga för mycket. Men först till 500 000 steg är det som gäller iaf och jag har gått ut stenhårt idag. Mitt ex frågade "varför", och på svaret att jag ansåg min bakdel blivit sladdrig svarade han "men du har ju alltid haft en stor rumpa". Happ. Han ändrade sig snabbt till breda höfter när han såg min mordiska blick, men ändå.

Detta är inget aprilskämt för er som trodde det. Nu jävlar ska här motioneras.

Zzzz

Jaha så bloggen funkar igen, det va ju trevligt. Återkommer under dagen, nu är jag nyvaken..

RSS 2.0