Kurser hit och kurser dit

Tycker det är mycket trevligt att det finns fler tjejer än jag därute som uppskattar en stor Big Mac, hatten av för er.

image95

Idag har jag varit på högskolan hela dagen, tröttsamt men skoj. Faktiskt. Läser dokumentärfilm nu och ska få göra en egen dokumentärfilm bland annat, ska bli kul som fan. Jag är tveksam till reportageskrivarkursen och var oerhört positiv till digitalfotokursen tills jag fick reda på att läraren i den kursen är en uppblåst, arrogant översittare. Han kan faktiskt ta sina Photoshopkunskaper och köra upp dom där solen aldrig skiner. Men, som sagt, dokumentärfilmskursen verkar vara en höjdare!

Föresten, det är garderobsrensning på gång och mina nya auktioner hittar ni här!

Ibland är dom bra att ha

Männen alltså. Det är bra att ha nån som kommer hit och lagar mat till mig för att sedan gå vidare till att koppla om kökslampan så att inte proppen går varje gång man tänder den. Att sen slänga in aktiviteter som fixa min trasiga ugnslucka och skruva upp en gardinstång.. tja.. Det är en bra bonus.

Tro nu inte att jag inte kunnat fixa allt detta själv, för det hade jag givetvis kunnat. Det är 2008, kom med i matchen för fan! Men är man lat får nån annan laga mat, för att slänga in ett litet rim såhär på kvällskvisten.

När vi ändå är inne på ämnet mat leder det mig in på gårdagens inlägg om hamburgare. Tror faktiskt att det är ett av mina inlägg som fått mest kommentarer. Eftersom det verkar vara så intressant ska jag berätta att jag trots att jag tackat nej till the Big Mac fick en Cheesburgare. Måndagssvull!

Har precis tittat på kändisJeopardy och Katrin Schulman var en av de tävlande idag. Jag gillar henne, tycker hon verkar rolig som fan. Kanske inte den bästa på knapparna, men charmig på nåt sätt.

Annars har jag väl inte så mycket mer att dela med mig av idag. Jag ville motionera med regnet pissade ner hela dagen så det blev inget med det. En till fettokväll i soffan då med andra ord. Till helgen måste jag vara smal, för då kommer BadAss hit och det kommer bli ett par sjuka dagar. Ska bli kul som fan!

Saar så sålänge.



Duktig tjej

Jag tackade precis nej till en BigMac och co... Säger det igen, JAG tackade precis NEJ till en BIG MAC OCH CO!!! Nu kan allt hända, inget är längre omöjligt.

25

Wheeeey så va man rik igen!!

Uppdatering: Så har man betalat räkningarna, och vips så var man åter igen en fattig studentajävel. Tur att jag fick utnyttja min timme som rik med att köpa toapapper och linser. Jag är evigt tacksam.

I'm on the A-Team

Jag är så ynklig... The botten is nådd liksom, the song of all bakfyllesånger. Passar så bra nu. Och ja, det stämmer. Jag ska aldrig mer göra så jag känner såhär, kvittar vilken fest det e och hur många jag känner där.

Mmm, som om inte detta vore nog så gick jag ner till konditoriet på hörnan, kroppen skrek efter fett lika mycket som huvudet dunkade. Köpte mig en räkmacka för fucking 49 jävla spänn som jag tog med mig upp. Torraste jävla räkmackan jag smakat, sanna mina ord. Fick skölja ner den med treo. Tänk er en pressbyråbaguette. Man äter ju alltid en när man sätter sig på tåget eller bussen, trots att man vet att dom smakar skit. Anyway, denna räkmacka kunde jämföras med en pressbyrå-ost-och-skink-baguette, det ända som skiljde va fan innehållet... eller pålägget eller vad man nu ska kalla det. Räkor vs ost. Ahhh jag hade kunnat döda för en pizza nu (som för övrigt skulle kostat mig 55 spänn)

6 SPÄNN MER OCH JAG HADE BÅDE VARIT MÄTT OCH LYCKLIG NU! Där sket jag mig själv på tungan kan man säga..


image94

Nej.. nu måste jag ta tag i mitt liv och dela ut mitt kontonummer till höger och vänster så jag kan collecta ihop lite pengar. Jag är just nu en av sveriges kanske fattigaste studenter, jag har 20 spänn i plånkan. Med 20 spänn kommer man inte långt ska jag be att få tala om, in till centrum på sin höjd. Sen har jag 4 kr efter bussfärden att köpa mig en banan för eller nåt.

Hade ni satt in en liten slant om jag lagt upp mitt kontonummer på bloggen?


The botten is nådd.

Tävling

På lifeasblondes är jag med och tävlar om ett par bambooörhängen, gör det du med!

Hur hände detta?

Man gick på blinddate en lördag och helt plötsligt sitter man här en måndagmorgon och är hundvakt åt killens 8 månader gamla labrador, som dessutom sovit i ens säng i natt. Jag fattar inget, jag vet bara att jag inte är helt bekväm med detta. Och det är inte min katt heller. Min katt är inte van att ha en labrador sovandes på hans plats.

image93

Nu måste jag iväg till höhskolan. Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen, men jag tillbringar all min vakna tid vid datorn för detta skolprojekt, så när jag tar en paus vill jag bara... lämna datorn.

Nu åt hunden upp kattmaten för 5e gången. På två tuggor. har ingen kattmat kvar snart och inte råd att köpa förrens månadsskiftet. Sorry katten.

Btw, kolla mina auktioner på tradera som går ut mycket snart!

Ses.

Easy as a sunday morning

Nu ska jag tydligen helt plötsligt ut. Med vem, undrar ni kanske då. Själv! jag ska på blind date med en jag träffat innan. Men den blir jävligt blind med tanke på att jag inte alls kommer ihåg hur människan ser ut. Dessutom har jag mens, men det vet ju inte han. Alltså - ingen risk för std's. GÖTT!

Ha en bra lördag och kom ihåg - kom i kondom!

KEBABPIZZA! (rockade)
image92

Det smittar!

Läst hos Kissie:

"Har precis tagit ett bad och bara kopplat av, haha dock gjorde det mig bara ännu tröttare.. Iaf, tittate på Scrubs när jag lät ansiksmasken torka där folk blev gravida hej villt. En grejj jag funderade på, varför gör folk så stor grejj av att "bli på smällen?". Abort, säger det er något gravida tonåringar? Förstår inte hur folk kan förstöra sitt liv genom att föda ett barn, iaf i min ålder.
Tonnåringar som föder barn är verkligen korkade, utan tvekan. Jag skulle aldrig visa sympati för någon som är gravid och ens funderar på att behålla det, inte ens om det var min kompis. Abort, abort abort. Och dom som är emot det, ja det ska jag inte ens skriva om för sånt tål jag inte. Specielt tjejer som är emot abort, omg självdiskriminering?!
Åh, ush nej nu ska jag ut och möta 2 killar, fyllda med spermier.. Malin hälsar också! Puss hej <3"

Jag menar, komigen. Seriöst människor, varför går ni in och läser? Varför gör ni så hon hamnar högt på mest aktiva listan?
Varför gör jag det..? Bra fråga.. Var inne där förr, men slutade läsa för att jag inte orkar läsa småbrudars desperata och ointelligenta försöka att skaffa annonsörer och tjäna pengar på sin blogg. Sen såg jag att hon var högt uppe på listan idag, så jag kikade in. Men detta var verkligen sista gången.

Jag vet ,jag vet - ni älskar att hata och allt det där. Ni stör er så mycket att ni bara inte kan hålla er från skiten.. Men helt ärligt..? Det är ju just det denna bruden vill, hon tjänar ju pengar på er och har tydligen självförtoende nog att skita i era nedlåtande och sågande kommentarer.

Samma sak gäller ju med alla bloggar ni älskar att hata.. but why? Blondinbella, hur jävla skoj är bloggen på en skala? Är det så jävla intressant att läsa vad hon ska göra i veckan, hur många möten hon ska springa på och att hon hatar barnfamiljer?

Kissies text ovan, vad exakt är det som får folk att lägga över 200 komentarer till något så uppenbart dumt och överdrivet? Kissie ger här exempel på värsta sortens krograggning. Det är som om en kille hade kommit fram och sagt "gjorde det ont när du trillade ner från himlen?" och ni glatt skuttat med honom hem, för att sedan åka på värsta sorten av könsherpes. Att kommentera att sånt inlägg är korkat, riktigt jävla blåst.

Ni äter en fjortisbrud ur händerna, grattis! Kanske får ni herpes på köpet.

Sömn fixar biffen

Det var bara bakfylla mad deluxe, inget farligare än så. Fan fan fan, jag sätter mig alltid i sånna dumma jävla situationer. Skiter mig själv på tungan skulle man kunna säga... Gång på gång på gång på gång...

Jag vet att klockan bara är barnet, men jag ska faktiskt sova nu. Jag har för mycket abstinens för att vara vaken.. Dessutom ska jag omdesigna facebook hela dagen i morgon, tack för den. Webbdesign kan suga min rumpa.

Vi hörs i morgon ok..?

Kräk

Jag återkommer så snart jag inte behöver ägna min fulla koncentration åt att undvika att spy.. Kan jag ha åkt på vinterkräkis eller har jag bara bakfylla gone wild?

Infected?

På promenaden med Mr J och Mr M:

M: - En gång när jag var på en sån där, ja du har ju säkert gjort en (pekar på mig), könssjukdomsundersökning.. var så jävla obehagligt.

Vi var tre personer. M bara antar att jag har gjort en sån där, könssjukdomsundersökning, men inte J. Det tackar vi för.

Alla stjärthåls dag, jomantackar

Jag hatar hypen runt alla dessa "viktiga" dagar i detta land. Jul, fettodagar och allt vad det är. Ni vet vad jag är på väg med detta inlägg. Ja, självklart alla stjärthåls dag. På torsdag ska alla mina vänner i denna stad göra romantik med sina respektive och detta får man ju höra om i tid och otid. All reklam skriker "köp ett mögligt chokladhjärta" hit och "en ful nalle" dit. Precis som jul, som ni vet att jag avskyr, så ska det på alla stjärthåls dag konsumeras i mängder.

Det största problem för en sån som mig (hittade ingen bra benämning, så "sån" får räcka) är att skulle man få för sig att göra nåt på denna dag, så går det inte. Javisst, jag kan ta en promenad runt sjön, köpa take away och allt det där, men då kommer jag få stå ut med alla hånglande äckelpar överallt. Ja, jag är bitter - jag kan inte ens föreslå en film med en man för då tror han ju nåt. Jag vill ju inte att dom ska tro nåt. Och att umgås med en vän kommer ju inte på frågan, för jag har ingen singelvän i denna stad. Hade jag varit i Malmö hade jag tagit med mig alla mina brudar ut på krogen, men det går ju icke.
image91


Ja, detta ÄR min första alla stjärthåls dag som singel sedan jag var typ 14-15, och innan dess fick man ju 20 rosor i alla de kulörer i skolan. Det kan ha något med min bitterhet att göra. Jag understryker, jag vill inte under några omständigheter ha en karl just nu.. Men samtidigt, vem fan vill vara ensam?

Det jag tänkte komma till här var att jag nog trots allt har en lösning på mitt problem. Lärarna i denna jävla kurs har nämligen löst min situation genom att ge mig sjukt mycket uppgifter. Perfekt! Njut av er mögliga choklad och era fula mjukisdjur, stickiga rosor och ballonger.. Jag ska iaf plugga!

Snoppis säljer ruttet

Så har man klarat av första steget denna dag, en entimmespromenad. Ja, lite fler än bara det första steget blev det väl, det är ganska många steg runt den där sjön. Närsta steg är att sjunka in i studiernas underbara värld. Steget efter det blir middag. Det blir sallad, igen. Fortfarande ingen som har några schyssta fett - och glutenfria recept där ute i cyberspäjs? Detta är ju en helt ny värld för mig, quornbitar istället för pasta och inga krutonger i salladen.. Hemska tanke..

Ja, när vi ändå snackar grönsaker så tar jag nu ställning mot den där jävla snoppbutiken Willys! Köpte mina grönsaker där för två dagar sedan, och nu är dom mögliga. Mina tomater är ruttna! En av tre avocados är misstänksamt mjuk. Det var absolut inget fel på skiten när jag köpte dem, de var nästan lite i omognaste laget och därav min väntan i 2 dagar på mognad. Jag som var glad åt att för en gångs skull hitta avocado som INTE var ljusgrön på snoppis, tji fick jag. Och ruttna grönsaker.

image90


Nu ska jag sluta tjata om ruttna grönsaker, men ni måste ju förstå att gurka och coctailtomater plötsligt har blivit en stor del av mitt liv.

Röra på arslet

Nej, vet ni vad.. Detta funkar inte längre, jag kan inte ligga här i sängen en sekund till. Jag skiter i feber och rinnande näsa, jag måste ut och röra min feta röv. Sen måste kag göra skolarbete, jag måste verkligen. Skit samma om 20 treo är det som ska få mig dit, men när jag kommer hem från min promenad ska jag vara inställt på study mode.

Mindre än ett halvår kvar till man är färdigutbildad nu.. Hell, det är fan bara några månader när jag tänker efter. Kämpa nu för fan. Jag måste orka.

Några tips på hur man kommer i pluggstämning trots en stark ovilja och feber?

En av dom bäst tjejer han nånsin träffat

Det lovade uppdateringen uteblev igår. Förklaringen var för mycket mat i magen (kniip) och nån GT för mycket i systemet. Ja se morfar... Alltid ska han hälla i en sprit i mängder.

image89


Det var en mycket lyckad fredagskväll. Började med 25-årsfest och schlager hos M, födelsedagsbarnet själv däckade efter att ha halsat diverse presentflaskor drickbart. Han låg och kramade ett Marabou smarties/non stop (minns aldrig vilket som är vilket) i sin flatmates säng i någon timme.

"Krister Sjögren.. Han är ju i pedofilåldern. Får dåliga vibbar när han står där på scen bredvid Amy Diamond" /J

Vidare drog vi ner på stan för att kolla in det fabulösa nattlivet i denna stan. Jag hängde med N, en tjej jag träffat några timmar tidigare, och hennes kille. Kvällen var riktigt rolig, och jag blev förförljd av en viss man från ett visst program där folk med massa djur ute på landet sökte efter fru. Han ringde senare, efter att ha snokat upp mitt nummer av en kompis, och ville ha en filmdate och jag fick även höra att jag var en av de bästa tjejer han träffat. Ja, det märks ju att han va full. Å jag med. För att säga att jag är en bra tjej är ju faktiskt en skrattretande överdrift.


image88


På väg hem träffade jag ett gäng random människor som ville ha med mig och käka. Jomenvisst, varför inte. Ett lamkött med en tunga som åkte ut och in i munnen likt en väsande reptil bjöd mig på en kycklingsallad. Det tackar vi för snakey. Sen fick han förlja mig till dörren, och sen fick han gå hem. Han var inte jättenöjd, men man kan ju inte alltid få som man vill.

Just nu befinner jag mig i ryggläge men en varm vetepåse runt axlarna och lite feberfrossa. Ska dra en treo och 30 minuter hos Johnny Blund för att sedan ta tag i skola och tvättstuga. Kanske även borde städa upp här.. Har 6 påsar sopor vid dörren som väntar på att tas ut. Fresh.

Schhhyyssh

Igår var sjukt.. Återkommer med detaljer lite senare, för nu ska jag bli bjuden på fläskfilé. Jag tror inte jag får äta fläskfilé.. Ni säger inte till nån va? Det kan vara vår blogghemlis.

Signing out

Party, people. Ses på andra sidan!

image87

Vin, kvinnor och sång

Nyduschad och den huvudvärk jag kände av när jag vaknade upp från min siesta har försvunnit spårlöst. Humöret är fortfarande på topp och vinet flödar här hemma på kammaren! Blir lite nostalgisk här när jag sitter och spelar musik från tidigt 2000-tal.

Har en intressant diskussion med mitt ex. Är vi familjelösa om 10 år har vi nu lovat varandra att skaffa barn tillsammans, så jag kan få dom där snygga, halvbruna barnen jag alltid velat ha.

Jag säger då det.
image86

Damn right

Idag vaknade jag upp med känslan av att det skulle komma att bli en bra dag. Ni vet, en sån dag man gillar vad man ser i spegeln och känner sig pigg trots alldeles för lite sömn. Systemet är avklarat, lunchen likaså. Ett ordentligt toalettbesök är väl det som saknas, men hur lätt är det när man mitt i all koncentration får en femkiloskatt i knät. Alla ni som någon gång försökt skita med någon i knät vet hur svårt det kan vara.

För att inte kunna sabba denna känslan av lycka och harmoni, ska jag nu lägga mig och sova bort några timmar. Inte för att jag är trött, utan för att jag vet att de timmar fram till utgång ikväll är mer än tillräkligt med tid för att min hjärna ska få för sig att börja tänka negativa tankar. Det förstår ni säkert lika bra som jag att jag inte kan riskera.

Idag är också dagen då jag officiellt skiter i alla män. Jag orkar inte, dom är för krävande. För komplicerade. För gnälliga.


image85


Ses i dimman!

Fredagsgnäll

Så var det fredagskväll och här sitter jag i min misär. Jag har avverkat lets dance (vem fan kollar på lets dance?) och visste inte vilka hälften av kändisarna var, men för all del. Jag har också kört storkok så jag i framtiden har lite nyttigare alternativ i frysen. En fredag. Och inte nog med det, eftersom mina stekpannor inte längre får användas, har jag kokt kyckling. Koka kyckling, det är INTE hardcore.

Känner att ytterligare ett migränanfall är på väg, och har därför svept ett par treo. Min kropp jävlas med mig, den saken är säker. Migränanfall, ryggsmärtor och IBS svullen mage med knip deluxe har präglat denna vecka. Mycket oangenämnt. Hoppas på ett mirakel, att jag i morgon ska vakna upp och må som en prinsessa. Jag ska på 25års fest och tänkte kvällen till ära klä mig i nåt riktigt slampigt. Och var och en inser ju säkert att detta inte går om man har migrän.

8e februari... Tiden går förbannat långsamt. Skrev i ett tidigare inlägg att jag känner att jag är på väg ner i det ökända svarta hålet. Ja, det känns lite motigt helt klart, men när jag läser gamla blogginlägg från samma tid förra året, inser jag att jag faktiskt mår kung om man jämför.

image84


"Malmö sön, feb 4 2007 19:00: Jag sitter på ett smutsigt golv i en lägenhet helt utan möbler, människor och ljud. Jag stirrar ut genom ett fönster. På betongbyggnaderna.. Jag hör trafikens muller. I handen håller jag en torr salami och brie-baguette från Konsum, det gamla brödet klibbar fast i gommen på mig. Äckligt. Bakfyllan som borde infinna sig lyser med sin frånvaro, men mascaran är likt förbannat fastkletad på kinderna. Varför blir jag inte bakfull längre? Jag super ju mer än nånsin..

Jag gör några tappra försök att sammanfatta gårdagen, men mitt trötta huvud får inte ihop delarna. Hur någon kan lyckas att misslyckas så kopiöst varje gång är fan en riktig gåta.

Är spriten bara ett sätt för mig att fly verkligheten en stund?


I've got my things packed - my favorite pillow.
Got my sleeping bag, and I climb out the window.
All the pictures and painI left behind.
All the freedom and fame I've gotta find.
And I wonder how long it'll take them to notice that I'm gone.
And I wonder how far it'll take me to run away?


This life makes no sense to me.
It don't make any sense to me.
Run away..

I was just trying to be myself. Have it your way I'll meet you in hell.
It's all these secrets that I shouldn't tell I've got to run away.
It's hypocritical of you, do as you say not as you do.
I'll never be your perfect girl, I've got to run away.

I'm too young to be taken seriously, but I'm too old to believe all this hypocrisy.
And I wonder how long it'll take them to see my bed is made.
And I wonder if I was a mistake.


I might have nowhere left to go, but I know that I can?t go home.
These words are strapped inside my head - telling me to run before I'm dead.

Chase the rainbows in my mind and I will try to stay alive.
Maybe the world will know one day?
Why won't you help me run away?

It don't make any sense to me.
This life makes no sense to me.

Run away.

Wasn't it you that made me run away?
I've got to run away

This life makes no sense to me.
It don't make no sense to me.
It don't make any sense to me.
Life don't make any sense to me."



Detta var ett av alla emoinlägg som postades då. Nu, med distans till det hela, inser jag att jag faktiskt mådde riktigt jävla dåligt. Nu är jag bara gnällig och mår egentligen prima. Men alla ska vi väl få beklaga oss ibland?

Good morning sunshine

Fy fan, detta är inte mänskligt.. Min kropp är inte byggd för att gå upp såhär tidigt. Workshop hela dagen.. "Kom inte bakis, vi måste tänka", va det ja. Jag är inte bakis, men kopiösa mängder sprit min onsdagskväll hade nog varken gjort från eller till som det känns nu. Och så va ju det här med nya livet också.. För magens skull. Klockan är inte ens 7 och kroppen skriker redan efter choklad eller flottiga ost(fett)mackor(gluten). Men se den gick inte..

Nä, nu ska jag försöka måla på mig ett ansikte.. och knapra på en selleri eller nåt.

Fy skäms

Ja, fy skäms på mig! Kunde inte motstå pizza och öl till fotbollen, och nu är det just så jag ser ut. Som en fotboll. JÄVLA IBS helvete tarmsjukdom! Gluten - och fettfria recept önskas.. Skulle verkligen vara tacksam. Kan ni inte ge tips på ert allra nyttigaste recept? Nåt nyttigt äter ni väl? Eller är ni som jag? Pallar inte kramperna, svullnaderna och de frekventa toalettbesöken längre. Orkar inte.

Jag känner mig som jag är på väg ner i ett stort svart hål. Förkyldningarna och migränanfallen avlöser varandra, jag är trött och orkeslös. Har en jävla massa att ta igen i skolan, måste ju ha mitt jävla csn, annars går jag under. I morgon MÅSTE jag göra den där uppgiften som skulle vatt inne för en vecka sedan. Jag MÅSTE! Jag måste ta tag i min kost, annars pajar min mage totalt. Jag måste förbättra min karma.. Känns som jag mitt i allt förlorat mig själv. Alla värderingar är som bortblåsta. Jag ljuger, manipulerar och leker med folks känslor. Jag hade blivit helt förkrossad om någon gjorde så mot mig.

image83


Jag är trött på denna stad. Så förbannat trött. Från att ha haft så jävla mycket vänner, har jag nu ingen att umgås med i princip. Har aldrig varit med om att behöva tjata på folk att hänga med mig förr... Här är alla så uppslukade i sitt. Alla har barn eller sambo. Spelar ingen roll att man bjuder, man blir aldrig bjuden tillbaka. Jag säger FUCK DET helt ärligt. FUCK DET!

Jag har svårt att se ljuset i tunneln, även om jag vet att slutet på detta är nära. Jag kommer dra härifrån för att aldrig mer återvända. Det ska bli mig ett sant nöje.


Jag drar nu, skulle dratt för länge sen - kanske inte återvänder igen.

Auktioner 1!

Har lagt ut lite auktioner på tradera, klicka här för att se dom!

Im my own worst fiende och den biten

Usch, jag hatar mig själv. Erhm, okej det gör jag väl inte då, men min karma har nog nått ett all time low. Jag är en hemsk människa. Hjälp mig någon, snälla!

Hur ska jag ta mig ur detta? Jag har två män. Två. Det är två för mycket, egentligen. Dessutom har jag migrän, kan det finnas nån koppling?

image82

Fråga

Ser ni min header och bakgrund? Hur fan får man fram dom annars? har uppdaterat och provat en ny image host, kopierat in länkadresserna.. vad är fel?

Lärarna på högskolan känner till elevernas onsdagsvanor

Tyckte detta var lite roligt när jag öppnade schemat...
image81
"kom inte bakis, vi ska tänka"

RSS 2.0