Idoldeltagare död i vad som tros vara självmord

Den före detta American Idol - deltagare, Paula Goodspeed, har hittats död utanför Idoldomaren Paula Abduls hem. Allt tyder på att Goodspeed, ett stort fan av Abdul, tagit sitt eget liv. Enligt polisen har flera fall av störande av allmän ordning rapporterats från jurymedlemens grannskap och Goodspeed ska ha varit ett vanligt förekommande namn i flera år.

I samband med sitt framträdande inför Idoljuryn på castingen 2005, blev Goodspeed gjord till åtlöje pga sin sång och sitt utseende. En av jurymedlemmarna, Simon Cowell, gjorde sig lustig över hennes tandställning och undrade "hur någon kunde sjunga med så mycket metall i munnen".

Enligt digitala medier ska Goodspeeds kropp hittats i hennes bil. Bilens registreringsskylt ska ha haft reg.nr ABL LV och det ska ha funnits bilder på Abdul i bilen. Enligt s.k säkra källor, ska Goodspeed varit besatt av Abdul.


Här nedan kan ni se Paula Goodspeeds audition. I klippet framkommer att hon är ett stort fan av Paula Abdul och att hon har gjort teckningar i naturlig storlek av sin idol.


Vad tycker ni? Har förnedringsTV gått för långt eller får man skylla sig själv som ger sig in i ett program som Idol där man vet att man kan bli totalsågad?

Kneg

Inte helt ovanligt är det ju inte att jag försvinner härifrån i perioder, men nu är det som det är. Inget att orda om inte. Jag jobbar. Jag hade gärna cashat in genom att ta bilder på mig själv klädd i koftor från Gina, men jag får nöja mig med att slita på ett helt vanligt jobb. Typ jämt.

Annars, allt bra med er?

RSS 2.0