rå fisk till lunch. Jag är besatt

MMS

rå fisk till lunch. Jag är besatt redan. Long live the mobile BLOG. Tycker ni det är kul att se bilder på min råa fisk! Haha sluta tänka snusk.. Min råa fisk.


Kommentarer
Postat av: Patricia

Sushi är icke gott xD

2008-09-20 @ 13:26:53
URL: http://patricias.blogg.se/
Postat av: sarah

hooow the fuck mobilbloggar man?

Jag vill med!

HILFE BITTE!!!

2008-09-23 @ 02:06:27
URL: http://obeskrivligpassion.blogg.se/
Postat av: FuckDet

Sarah: Det finns beskrivet på blogg.se hur man mobilbloggar, men den beskrivningen är väl lite sisådär.Först måste du va helt säker på att din mobil kan skicka mms. Sen måste du gå och ändra i dina uppgifter och se till att ditt mobilnummer är ifyllt på under dina blogginställningar. Tänk på att den förvalda kategorin är den kategori mms:en lägger sig under, så gör en ny kategori som heter mobilblogg eller dylikt och se till att den blir förvald. (gå in i kategorier och fixa det där).Sen ska det bara vara att börja tror jag. Du tar en bild, och texten du skriver under måste börja med BLOGG (mellanslag) ditt meddelande. ¨

skicka sedan till nr 7305. Du ska efter ett tag få tillbaka en bekräftelse.. här blir det problem för mig. jag får tillbaka ett meddelande som säger att det inte levererats, men det har dom gjort för de dyker ju upp i bloggen.Tror det var allt!

2008-09-23 @ 09:53:08
URL: http://fuckdet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0