Arbetsintervju


Åsså va man hemma igen. Var på arbetsintervju idag. Jag vill inte säga för mycket och låta förväntningarna springa iväg, men jag tror det gick bra. Hoppas på att få gå vidare i processen och komma till intervju nummer två. Träffade en av mina tjejer på bussen hem, berömde henne för hennes mycket färgkoordinerade kläder. Det var fingertoppskänsla ska jag säga. Jag har ingen fingertoppskänsla vad det käller kläd - och färgkoordinering så jag gick till min arbetsintervju i stövlar, byxor och en långärmad topp - allt i svart. Jackan var också svart. Och väskan med. Strumporna var sexigt vita, men dom var det faktiskt ingen som såg.

Jävlar i helvete vad mörkt det är ute helt plötsligt. Nog för att vädret sugit större delen av dagen (förbannar högre makter för de tre minuterna av totalt hellregn.. precis när jag gick till bussen innan arbetsintervjun) men alltså nu är det svart. Molnen alltså. Svarta moln. Blåser som fan gör det med. Huuh! Tur man ska stanna inne idag med lite mysig TV och kvalitetstid med kissekatten från helvetet.



Vad har ni för favoriter i Idol? Jag tycker Alice är förjävla söt och vilken cool röst! Anna, Loulou, och Lars är skitbra med. Maltasnubben va ju lite gulligt på ett smörigt sätt. Däremot får dom gärna skicka ut Dannywannabeen mesversion och reumatikerblondinen för min del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0