I'm on the A-Team

Jag är så ynklig... The botten is nådd liksom, the song of all bakfyllesånger. Passar så bra nu. Och ja, det stämmer. Jag ska aldrig mer göra så jag känner såhär, kvittar vilken fest det e och hur många jag känner där.

Mmm, som om inte detta vore nog så gick jag ner till konditoriet på hörnan, kroppen skrek efter fett lika mycket som huvudet dunkade. Köpte mig en räkmacka för fucking 49 jävla spänn som jag tog med mig upp. Torraste jävla räkmackan jag smakat, sanna mina ord. Fick skölja ner den med treo. Tänk er en pressbyråbaguette. Man äter ju alltid en när man sätter sig på tåget eller bussen, trots att man vet att dom smakar skit. Anyway, denna räkmacka kunde jämföras med en pressbyrå-ost-och-skink-baguette, det ända som skiljde va fan innehållet... eller pålägget eller vad man nu ska kalla det. Räkor vs ost. Ahhh jag hade kunnat döda för en pizza nu (som för övrigt skulle kostat mig 55 spänn)

6 SPÄNN MER OCH JAG HADE BÅDE VARIT MÄTT OCH LYCKLIG NU! Där sket jag mig själv på tungan kan man säga..


image94

Nej.. nu måste jag ta tag i mitt liv och dela ut mitt kontonummer till höger och vänster så jag kan collecta ihop lite pengar. Jag är just nu en av sveriges kanske fattigaste studenter, jag har 20 spänn i plånkan. Med 20 spänn kommer man inte långt ska jag be att få tala om, in till centrum på sin höjd. Sen har jag 4 kr efter bussfärden att köpa mig en banan för eller nåt.

Hade ni satt in en liten slant om jag lagt upp mitt kontonummer på bloggen?


The botten is nådd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0