Tack för kaffet!

Timbuktu är inte bara musikaliskt begåvad, han är affärsmässigt smart också. Nu går han ihop med Pirate Bay och Swebits, två fildelningssidor för er som inte känner till det, och släpper sin senaste singel "Tack för Kaffet" (feat. Dregen) gratis för alla att ladda ner.


Jag personligen tycker det känns jävligt smart och i tiden av honom, på det här sättet sprids singeln och han når ut till folk som han annars inte skulle nått ut till. Dessutom marknadsförs han på båda fildelningssajters headers just nu, något som bara kan resultera i ökat intresse. Klicka och sprid singeln du med!


Videon som är gjord av Simon Klose, en dokumentärfilmare som just nu håller på med en dokumentärfilm om just The Pirate Bay, kan du se här.För er med intresse för mer av Simon Klose och/eller Timbuktu, finns Kloses dokumentäre Spelberoende också att ladda ner på TPB. Dokumentären följer Timbuktu mellan åren 1992 och 2005, både som artist och privat.

Timbuktus nya album "En hi-5 och en falafel" släpps i slutet av oktober, så nu vet ni det.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Det har blivit precis så för mig med Bloggkoll.. stress! Nu har jag över 100 olästa inlägg! :/

Man får passa sig hur många bloggar man lägger till där!

2008-09-22 @ 11:41:52
URL: http://ungato.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

hehe.. ja de var det!!

2008-09-22 @ 12:06:28
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: tess

Nu har bloggvärlden plötsligt fått en ny sida med över 10.000 besök på ett dygn. Det är Madde som enbart 20 år har lämnat jorden. Hon dog i en ovanlig form av cancer.Peter har givit sig själv en utmaning att se till att samla in 100.000 kr till Lucia åt Barncancerfonden. Det skall gå med bloggvärldens hjälp och med sann Maddeanda. Madde har varit viktig för många, hennes texter är verkligen fantastiska liksom hennes mammas och hennes killes.Ni hjälper honom väll??Hoppas att du länkar till inlägget så att det går att nå målet åt Barncancerfonden. Samt att du vill ge ett bidrag.

http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

//Tess2008-09-22 @ 12:10:34
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0