Tävling!

Supersöta Sarah har en tävling i son blogg där hon lottar ut hudcremer från Yves Rocher! Något jag verkligen skulle behöva.. Allt ni behöver göra är att skirva ett inlägg i hennes gästbok och ni är med och tävlar. Men tänk på att jag verkligen kan behöva priset, då jag är luspank och har haft slut på ansiktscreme i en vecka.... Be nice :)

Ingen som vet, ingen som vet

Vart tog min bakgrund och header vägen? Hur får man fram dom igen? Blir fan less...

After essay

Im off to after work bitches. Eller after essay skulle men nog kunna kalla det.
peace

Kill me with kindness

Wroooom wroooom, och fram kom motorsågen! Jag talar förståss om denna satans opponering och eximination som äntligen är över. Opponenterna var nöjda, det var inte examinatorm. Trots att inbjudna gästa kom för att kolla på enbart vår uppsats, sågade han oss vid fotknölarna vad det gällde våra källor. Det var tydligen inte okej att trots att ha engagerat hela stans biblotikarier och experter i sökande efter litteratur, nämna att det inte fanns mer litteratur att få tag på. Hold up man, säger jag då. Min partner in crime, tjejen jag skrev med, gick till hårt motangrepp och betyget var ett faktum.

image78


Vi var en av de tre uppsatser som fick kommentaren "er tre har jag absolut inga problem att godkänna" medan en annars stackars grupp fick höra fortsättningen "..men er vet jag inte vad jag ska göra med". Shit happens, och jag tackar fan för att detta gick vägen.

Vidare på dagens schema står ryggläge, enbart ryggläge. Hade planerat in att både hämta mitt pass och springa till gymet och svettas, men vem orkar det när stora, mjuka sängen står hemma på kammaren och skriker mitt namn? Precis.

I morgon blir det after work för att fira att tiden som studentajävel snart är slut. Buffé och öl. Jag älskar buffé, den enda gången folk inte kollar snett på mig för att jag öser upp portioner som skulle mätta hela Afrika på tallriken. Småland mina vänner, på bufféer ska man minsann få valuta för pengarna. Själv är jag inte snål, jag mättar bara magen.


Slurp slurp

Här sitter jag och sippar Kahlua från ett tipperglas . Dels för att det är mycket gott, även fast jag inte är ett fan av sötsliskiga saker såsom cider t ex så funkar alltid lite Baileys, Kahlua eller annan choklad eller kaffesmakande vätska. Haha, vätska, det lät ju lite snuskit. Hoppsan Kerstin, någon har inte fått sig nåt på länge.

image76

Jaja, iaf, jag gled ifrån ämnet där lite. Jag sippar Kahlua dels för att det är gott och dels för att det hjälper mig slappna av. Så trots att jag är redo för att bli halshuggen på opponeringen av C-uppsatsen i morgon - och trots att killarna som lagar taket och spinger där mellan 6 - 18 och för liv har pajat TV antennen och jag därför har myronas fucking krig på alla kanaler, är jag avslappnad och upplever sinnesro. Ni märker ju mina meningar.. långa. Jag är för avslappnad för att sätta punkter gott folk.

Det var ju inte meningen, detta Kahluasörplande. Jag som försöker lägga om min livsstil. Magen säger ffs bitch, get youself together and stop putting all that crap in your motuh. (engelska magen, dra på trissor, tur att jag lärde mig egelska på högstadiet) Istället för att lyda gör jag tvärt om, jag stoppar i mig sjuka mängde fet mat, bröd och alkoholhaltiga drycker. Rebellen i mig tittar fram och hon ger blanka fan i om jag sitter i timlånga diarréer. Tack som fan.

Iaf, nu ska jag återgå till myrornas krig. Dessutom behöver tipperglaset en påfyllning. På återseende och den biten.
image77

Vi drar till Malmö, baby

image74
Här sitter jag och dricker på ett golv med ingen mindre än
Darth Vader

Vilken underbar dag! Om vi räknar bort hårt slitande med en opponering och två rundor till Willys med pantflaskor (81 flaskor och burkar som genererade i närmare 100 kr), så är denna dag toppen. Har vatt och tränat och kom hem lagom för att få ett samtal som bekräftade att jag numera besitter förstahandskontrakt på en hyresrätt i Malmö. Slutet på misären i denna skitstad är nära, snart kommer jag återvända till Malmö. Woohoo!
Jag får tillträde i mars, men kommer inte flytta på riktigt förrens juni.

Två lyor alltså, ja.. En fattig student som man är så får vi ju sebhur det går. Lägenheten ligger iaf i ett av Malmös bästa områden, Slottsstaden. Hyran är overkomlig och jag bor högt upp. Badkar finnes, lika så en klädkammare.

Lyckopiller nr två var att jag fick ett nytt presentkort tillbaka på Gina Tricot. Hade, slarvig som man är, gått och tappat mitt och på Gina Tricot sa dom från början att bortslarvat presentkort är ens eget fel och inget dom kan göra nåt åt. Detta kan jag visserligen hålla med om, men efter rundringning till diverse mallanchefer där min oemotståndliga charm kopplades på (who am i kidding?), är nu ordningen återställd. Detta firades genom att jag köpte mig ett par nya jeans och ett par tygstycken till underkläder.

image75

Nu ska jag kolla lite Dexter, är ju bara på första säsongen, men jag plöjer igenom hela AllUC nu. Jag älskar AllUC, dom har det mesta..

Gäller mellan tolv och fem

Denna helg har varit mycket mycket sjuk. Jag, tre grabbar från hemma och en tjejkompis som även hon kom upp för ett surprise visit... Oerhört lite sömn, fantastiskt mycket alkohol. Hamburgare, tacos, hårdrock, pizza med pommes eller "en kvart fetaost" (jävligt äckligt btw).. Nakenhet, sång.. Att virra runt stan i bara strumpor alternativt en badhanduk är sjukt underskattat. Riktigt mycket skratt.. Jag har världens bästa vänner. Helt jävla klart.

Var är vargen?
image73


Jag har precis tryckt i mig två toasts direkt från mackgrillen. Med cirkus ett halvt kilo ost i, plus mjukost. Jag är så jävla nyttig. Nästa vecka ska jag börja resan mot mitt liv med IBS. Tjohej. Bye bye till chipsorgier och pizzasvullande.

Nu måste jag fan gå och samla lite energi.. Detoxa kroppen från all den sprit som förtärts. Halleluja.

Natachas livsfilosofi

Natacha har insett meningen med livet.

"Jag har alltid varit väldigt bortskämd, men nu kommit fram till att om man alltid får som man vill så uppskattar man inte saker på samma sätt.."

Tyyyp, Kanske om hon, rent psykiskt då, lär sig uppskatta att hon har 1 klänning, istället för att vara bitter för att hon inte har 2 klänningar, så kommer hon kanske på så vis vara en glad och lycklig människa.

image72


Ass doctor

Hejsan bloggen. Idag har jag haft min sista gumpundersökning. 70 cm upp i röva kom kameran, sen skrek jag av smärta, varpå sjuksjöterskan slog mig i magen. Det ska tydligen hjälpa, det gjorde det inte. Jag upprepar dock - 70 cm. Medan doktorn var där inne med sin kamera och rotade, vände han tvn mot mig och frågade "vill du titta?". Eh. come again. Om jag vill titta? På min tarms innanmäte? Eh, nej tack.

Efter undersökningen fes jag som en elefanthane, eftersom de pumpat röven full med luft för att vidga tarmen. Så nu vet ni det också.

IBS, det är namnet på min kroniska tarmsjukdom. Thank you Jesus.

image70

Google analytics

Folk har googlat följande och hamnat på min blogg:

1. fuckdet
2. "vi var födda samma år och samma dag"
3. absolute vodka gluten
4. granen börjar barra dagar
5. homosexuella är psykisk sjukdom kryp
6. jag är röksugen som fan fan fanfan fanfan fanfan fan fan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7. svullna fittor
8. thaland fuck
9. tjej julmat mage svälla

hmm... qué? hehe..

image69

Min blogg har fått besök från:

USA:
Kalifornien ? San Jose
Kansas ? Coffeyville
Flordia ? Palm Bay

Spanien ? Madrid
England ? Leicester
Norge ? Oslo, Stavanger och Oppegard
Finland ? Helsinki
Grekland ? Aten
Kina - Shanghai

Närmare 94% av mina besökare kör Windows. 65% kollar på bloggen genom Explorer, vilket jag tycker är ett jävla skämt. NI SKA FAN HA FIREFOX!!! Designen är mycket snyggare då.

Å så vill jag tacka mamma, å så vill jag tacka pappa ååå så vill jag tacka gud som gjorde detta möjligt

Här sitter jag och kollar Grammisgalan. Verkar väl helt ok än så länge, men ursäkta mig har Gry Forsell somnat i solariet 10 min innan sändning eller? För det va fan vad.. bränd hon var.

Nu står killen från hårdrocksbandet Mustasch och tar emot en grammis. Den hårda attityden höll i sig ungefär 30 sek, tills han kom upp på scen och öppnade munnen för att vara exakt. "Jaaaag dööööör!!!" och sen fortsätter han på sin töntigaste göteborgska. Nej, jag har inte mycket till övers för riktigt bred göteborgska. Jag kan inte alls hålla med mina tjejkompisar som säger att de smälter när en kille snackar göteborgska. Träffade en snubbe i somras och hans ordförråd bestod väl i princip av "goa gubbar, goa gubbar, ARBETARVARVET ARBETARVARVET, AVENYYYYYYYYN!!!". Det kröp i skinnet på mig, ska jag be att få tala om. Nu menar ju inte jag att alla göteborgares vokabulär består av de tre grejerna, men nja. Jag tycker faktiskt dom låter ganska korkade när dom snackar.

image68

Nej, nu ska jag återgå till Grammisgalan här. Tjopp tjopp nu entrade Calle balle Bildt scenen, den var ju lite otippad. Vad som är lite mer otippat är hans kavaj.. Grön och gul och röd och gud vet vad. En grrröönrrööööd rrröörrrra skulle jag vilja säga.


Trolleri

image67

Teenage mutant ninja turtle going craazyy


Det kommer aldrig hända, baby

Fick en rad sms av en man. Han skrev på ett sätt så det var omöjligt att ungå det faktum att han försökte få mig att bli svartsjuk. Låt mig bara säga:

1. Jag har inte dom känslorna för dig. Jag har aldrig haft och kommer aldrig att ha de känslorna. Du är/var en kul grej för mig. Jag är som jag är och kommer inte be om ursäkt för att jag sårar. Jag sa till dig att jag inte är en bra tjej, jag gjorde det förbannat klart att jag inte är snäll.
2. Även om jag haft de känslorna för dig, så har jag för längesedan stängt av den delen i mitt känsloliv. Jag blir inte intresserad på det sättet. Det ända intresse vad det kommer till män för mig just nu innefattar endast vad de har mellan benen.
image66

Jag tror han vet vem han har med att göra, han inser inte att han har mött sin överman. Han förstår inte att jag sitter och högläser smsen för brudarna, skrattar och övergår till nästa tjejs patetiska kontakter som desperat försöker ta överhanden.

Wont happen. Sorry baby.

Mitt svar? "PS. Du har klamydia"

Läkerolvarning!

Jag vill härmed utfärda en varning till alla lika oventande som jag. Läkerol är farligt!
Jag satt i soffan igår med ont i halsen och världens godissug. Eftersom jag såg ut som fan och inte pallade ta mig ner till VIP, slutade det med att jag hade tryckt i mig en halv ask läkerol. En halv ask bara, askarna är små.

Men ajajaj! Det fick jag bittert ångra när magen svällde som en ballong och började gå igång som en bilmotor. Och när jag säger sväller, så är det inte som vanliga jävla mesbrudar som klagar över svullen mage vara för att den blivit 2 cm större i omkrets och lite hård. När min sväller så går den från ej befruktade ägg till 7 månaders gravid. Minst.

image65

Läkerolmage (bilden gör inte svullnaden rättvisa,
magen var betydligt större än detta irl)


Jag skojar inte heller när jag säger att täcket har lyft i natt, jävlar vilka gaser. Det är direkt kopplat med livsfara att tända en tändsticka i denna lägenhet innan jag har vädrat.

Så är det.

Fundrar du precis som jag på en ny mobil?

Funny Cigarettes Box Phone with MP3 MP4 VGA Camera!

-Dual- Band: Unlocked that working with all sim cards in UK/Europe/Australia
-Dimensions: 55 x 23 x 90 mm
-Weight: 70g
-Screen: 260,000 color 1.5 inch TFT Screen
-Ringtone: 64Poly / MP3 Ringtone
-WAP/GPRS/MMS/SMS Enable
-Computer Connection: Support Window XP, No driver is required
-Power: 3.7V 700mAh (3~5 hours Talking, 2~3 days stand-by Time)
-Phone Langauge: English

image63


Latest Funny Cigarettes Box Phone, with VGA camera, MP3 MP4 Player, cigarettes holder for 7 smokes and a Free Lighter!!

(Hör ni, man får plats med 7 cigaretter i telefonen och tändare ingår. Amazing)

image64
-MP3 / MP4 Player
-Dual Band unlocked for UK, Europe and Australia
-SMS/MMS/GPRS Function included.
-VGA Camera
-Support External T-Flash card upto 1GB (256MB included)
-Free Memeory Card Reader for transfer files from/to your PC!!Ja, skynda att fynda nu. På ebay just nu!

Jag och min vän

Hej bloggen. Idag har jag en mysfredag tillsammans med Oude Kaap, en kär vän till mig som alltid piggar upp. Ska även avnjuta en serranoinlindad kycklingfilé med nudelwook. (jag är en av dom som stavar wook med dubbel-o, trots att folk påpekar och klagar). Tänk vad gott en bit slabbig kyckling och lite 9 kronorsnudlar kan låta när man framför det såhär.

Utöver denna fabulösa middag har jag även planer på att kolla Kitchen nightmares med Chef Ramsay online, eftersom jag tycker han är ball, samt pilla mig i naveln. Kanske tar upp en bok om lusten faller på. Troligtvis inte.

Och här är min lilla outfitta

image62


Perversa pussar

Mellandagsrea vs. Thailand - Valet är lätt!

image60
FuckDet säger: (13.07.31)
Ser att du drömmer om Thailand.. Jag med.. Träffade ju G igår en snabbis bara för att säga tja och hejdå osv, han åkte till Thaland igår kväll. Fick ett sms vid tolv "är på flygplatsen nu, om två timmar lyfter planet till Thailand"

FuckDet säger: (13.07.55)
Tre veckor ska han vara där, bara chilla. Plus att en som heter J är där nu och M kom precis hem... Alla ska dit verkar det som!

Chillar i soffan och drömmer mig iväg till Nya Zeeland & Thailand!! säger: (13.07.56)
Ahhhh vilken idiot!!

Chillar i soffan och drömmer mig iväg till Nya Zeeland & Thailand!! säger: (13.08.06)
Idioter!!

FuckDet säger: (13.08.37)
Jag svarade "Äckligt är vad det är, usch! Svett och sand mellan skinkorna, tur man slipper den sortens obehag"

Chillar i soffan och drömmer mig iväg till Nya Zeeland & Thailand!! säger: (13.09.24)
Hahaha

Chillar i soffan och drömmer mig iväg till Nya Zeeland & Thailand!! säger: (13.09.28)

BRA!!

FuckDet säger: (13.10.11)
Tss, Thailand liksom.. Varför vara där när man kan vara här och stirra ut i snöslasket? Ofattbart att folk åker dit frivilligt!

Chillar i soffan och drömmer mig iväg till Nya Zeeland & Thailand!! säger: (13.11.40)
Ja, jag fattar inte det heller.... Vilka idioter.. Åka dit bland en jäkla massa folk till värmen och riskera att bli magsjuk av ngn mat och billigt skit till kläder.... När det finns detta. Sitta inne i soffan och kolla ut på den vackra snön... Och handla på rea.

image61

Fakta om Rinkeby

Pillmaja säger sitt om integration. Eller något liknande. Är det någon som på allvar förstår? Jag hör "jag äj inte jasist, ni kan inte anmääla mig föj någontiiing", men annars är min blick mest fokuserad på akrylnaglar i långt blont hår eller en krage som frenetiskt viks upp och ner.

Det hon har sagt är fakta, för det finns på typ hemsidor å sådära. Så bli inte upprörda över ren fakta nu, peeps.

Skallad av en MacBook

Jag gjorde världens klantigaste grej igår.
Befann mig i ryggläge i sängen med laptopen på magen, jag kollade en film. Så skulle jag rätta till sladden och lyfte upp laptopen, men tappade den så jag fick "locket" rätt över näsan. Gjorde så jävulskt ont och idag har jag stora jacket på näsan. Sexy sexy mofos.

När svenskan inte räcker till får man använda sig av photoshop för att illustrera.. Jag har dessvärre inte paint på min FuckBook, annars äger det ju allt annat.
image59

Jag vet, grymma PS skillz.

Give it a go

Jag är förvånad och imponerad. Förvånad och imponerad att det faktiskt finns de trogna som klickar sig in här. Jag har ju mina bloggsvackor. Det beror på, som jag nog nämnt tidigare, att det händer mycket i mitt liv. För samtidigt som det händer så fruktansvärt lite, så händer det så jävla mycket. Motsägelsefullt? Jag vet..

Ska ge detta ett försök till, känner mig liksom tvungen.

Kom hem till skitstaden idag efter att ha spenderat jul och nyår nere i mitt kära Malmö. Där finns mitt liv - mina vänner, min familj och mängder med skoj.
image58


Nu sitter jag här och blicken vandrar mellan två ting. Min flaska absolut discovodka och min lilla TV. Jamie Oliver lagar nåt gott och avancerat. Jag lagar snabbmackaroner som jag tänkte servera med ost och ketchup.

Å nu vet ni det.

RSS 2.0