Jag må pissa på mig, men jag är iaf ärlig

Torr i både hy och hals sitter jag här med min måndagsöl numero dos hemma hos mamma. Jag har varit här och använt råvarorna hennes till en jättelasagne som ska med hem. Ja, dösniket jag vet, men är man arbetslös så är man. Nytt på den fronten är dock en anställningsintervju på torsdag... håll tummarna och en biten så är ni trevliga. För då jävlar ska här jobbas och sparas och shoppas och levas.

Appropå lasagnen så är det lite utav en FuckDet special. Innehåller både svamp och morrötter, basilika, tre olika sorters ost och hela kittet. Fint som fan.


Hahaha, lasagna face? Så kan det gå när man söker
på lasagna.



Helgen va trevlig, lördagen slutade med ett spel där man skulle dra en egenskap ur en skål och säga vem i rummet den stämde mest in på samt varför. Jag blev vald som den som hade störst chans att bli rik, den som skulle få finast hus, ärligast (på gott och ont) och den som löpte störst risk att pissa på sig.. Hmm ja.


EDIT: Jag utelämnade en liten detalj som BadAss nämnde i kommentarerna. Jag blev även vald till den slampigaste. Hur kunde jag glömma det? Förnekelse kallas det nog..

ensam bonzan söker man. 0733091288

MMS

ensam bonzan söker man. 0733091288. Lotta har redan man. Jag hatar/älskar män.


efter dålig service på jps gick vi

MMS

efter dålig service på jps gick vi till bakfickan. Servitsisen på jps hade mens


Skinny go to hell

Nej vet ni va, nu kommer las chicas när som helst. Ölen har talat och vinet kommer fortsätta tala resten av kvällen! Ha en bra kväll och fuck the thiness, ikväll äter vi lyxburgare!



Update: Skit i att micron står på golvet i min lilla skrubb. Den är för tung för att stå på kökshyllan, ok? En tillsvidarelösning, så att säga..

Fem tjejer i min säng

Ja nu dricks det öl i stugan. Inte bara dricker jag öl, jag är svettig och springer upp och ner fyra våningar till tvättstugan också. Och nu har jag bara en halvtimme kvar av den jävla tvättiden och grejer kommer ju inte hinna torka dammit! Problemet med detta är ju att vi ska va här ikväll, och jag bor på 30 ynka kvadratmeter. Sängen och soffan är en och samma sak. Det är en säng som på dagarna är en soffa med överkast och stora kuddar. Då detta överkast är blött kommer mina kära gäster få sitta i sängen... visst jag + fem tjejer i sängen låter väl ok, men i praktiken funkar det inte. Vill hellre ha dem i soffan..

Slog på MTV och programmet the ultimat kiddie beauty queen bla bla.. småtjejer på runt 5-6 år som tävlar i skönhetstävlingar. Helspacklade med hår som horhus och rosa klänningar. Fy fan vad smaklöst. En liten tjej klagade över spraytan.. Hon ville inte ha det för det var för kallt.. Stackars ungar!! Och dom ska växa upp till unga kvinnor som ska älska sig själva för vad dom är.. Jo man tackar. Sen att hela grejen skriker "hela världens pedofiler, titta och njut!" gör ju inte saken bättre. TVI!


På min födelsedag i år, jag blev också
stylad som en "prinsessa", något som
även det känns jävligt fel. Skillnaden
är att jag är 23. Inte 6.



Nu ska jag sluta klaga och sätta mig och dricka öl och be till högre makter att min tvätt hinner bli torr..

In i dimman

Im a slave for you

Mjau och gomorron! Vaknade tidigt idag för någon skulle visst upp tidigt till jobbet.. Tur att man har kommit upp i ålder så det känns accepterat att sova middag! Är rätt seg och trött, men för speedad för att sova. Ska ta mig en promenad (till systemet) så kanske man kan sova sen.



Vad ska ni göra ikväll då kära läsare? Inte för att ni lär svara, men det kändes bra att fråga. Själv ska jag träffa tjejerna för lite öl och vin samt middag på JP's. Jorråsåattee..

Oh! oh! Vet ni? Alla Malmöbor här på bloggen kan väl inte missat snubben som för X antal år sedan allt som oftast stod inne på McDonken på Gustav kvällstid med ballonger innanför tröjan och dansade till Britney Spears? He's back! Hört det ryktas om det, men igår såg jag det själv. Mitt på Gustav stod han - visserligen utan ballonger och med ny musikstil, men ändå.

Home sweet home

I morgon åker jag hem till Malmö igen, ska bli skönt. Idag har jag handlat tvättat städat osv osv osv hemma hos mamma. Tycker hon kunde få lite hjälp nu när jag ändå inte gör mkt annat än att söka jobb.

Ser hur mitt besökarantal åter stiger för varje dag som går, kul kul. Vad vill ni ha mer av här? Vet ju att vissa kollar mig på bloggkoll och den biten med - speak out!

Nu ska jag sova, blir full rulle runkbulle i morgon.

Haj haj

munkakorv, fontinaost, varma koppe

MMS

munkakorv, fontinaost, varma koppen tre olika smaker, sallad, konserverade bönor (blandade), basmatiris, herrdeo, två viktväktarsoppor, vindruvor... Det var väl det..


Jag kommer hata mig själv för detta...

...men jag gjorde som så många andra och gick in på bloggkoll. Sen att jag är lite smått utvecklingsstörd och la till alla bloggar jag kände igen och därmed har tusen olästa inlägg om dagen är ju en helt annan sak.. Fy fan.

Iaf.. Följ min blogg med bloggkoll vettja. Tycker jag ni bör. Faktiskt. Så ni också kan sitta där och störa er på när jag uppdaterar.

Nu ska jag ta mitt slitna tryne och åka till affären.

Morgonmisär

Mitt tandkött är skitsvullet idag, någon som vet vad det beror på? Jag och den håriga lillkillen här på byrån bredvid är nog ungefär lika likgiltiga idag. Vi tittar på varandra och gäspar i samförstånd. Han behöver inte göra ett skit idag, men det behöver ju jag. Jag ska handla sallad.. Är fortfarande nere hos mamma och hon har fortfarande ingen sallad.



Är det något annat ni undrar över vad det gäller den här bilden så är det
bara att fråga...

Såhär ser en stor röv ut. JLo aint

MMS

Såhär ser en stor röv ut. JLo aint got nothing on me. Nu är det jag som börjar banta och röra på mig..


Dumbom

Gaaah! Idag är jag på dåligt humör. Jag blir sur som ättika när jag tycker någon är dum, och idag har någon varit dum. Dumbom. Och nu kommer jag hem till mamma för att laga mat till mig själv innan jag hjälper henne sortera vindskartonger. Hon lovar mig dyrt och heligt att det finns sallad i kylskåpet. Finns det sallad i kylskåpet tror ni? Nej, självklart inte. Tomater och gurka, men det blir ju också just en snygg sallad. Lätt att gå ner i vikt om folk ska luras om salladen hela jävla tiden! Nä!

Och så blir jag arg när jag åker buss med. Först kom det en kille med ful rosa hög hat med ros i. Varför i hela jävla friden drar man på sig en sån? Sen strax efter kommer en tant (huuuhh tant) och tots att hela jävla bussen kryllade av lediga platser, så skulle hon tvunget sitta bredvid mig som hade en stor jävla väska stående på sätet bredvid. Så den fick jag ha i knät. Hade det inte varit för jag bar mina surglasögon (svarta så man inte ser ögonen) hade jag gett henne onda ögat.



Och! Hade bara dumbom hört av sig med en ursäkt hade allt blivit bra igen, men nä. Det går ju tydligen inte för sig.

Nu ska jag gå ut i kylskåpet och äta alla mammas twix.

Arbetslöshet

Dålig uppdatering igår, hade fullt upp. Nu har jag precis stigit upp här och ska bege mig ner mot en arbets - och studiemässa på Slagthuset. Nu har jag inte ens pengar till mat, börjar verkligen bli panik. Ingen som har ett jobb till mig?

Näe, måste dra. Hörs sen.

Morgonstund..

Nu har jag sökt jobb i vad som känns som halva dagen, men klockan är inte ens tolv. Bra, jag är ute i god tid. Ska väl försöka slänga på mig lite kläder nu och springa ner några ärenden på stan. Hörs sen då.

Kan vara så att det är dax att klippa skiten..

Måste bli dålig stämning i helvetet...

Magnus Betnér från "I ditt ansikte". Vad kan man säga? Köra stand up om kyrkan, kristendom och Jesus och allt annat trams i Metodistkyrkan - klockrent. Som f.d kykogårdsvaktmästare (gravgrävare, blev lurad på jobbet under min semester då jag tydligen inte passade på kyrkogården FuckDets anm.) i 7 somrar, grät jag mig halvt fördärvad när jag såg detta. Alltså han är sjukt rolig, det kommer man inte ifrån. Notera noga både prällens och resterande församlingsmedlemmars reaktioner när han säger något som inte passar sig, obetalbart. Säga vad man vill om tillknäppta människor, men kul att driva med dom.. Det är det fan ta mig.



- För Jesus var ju gay. För varför skulle han annars hänga med 12 snubbar i klänning i tre år?

- Det står ju ingenting om homosexuella, för att återkomma till det ämnet. Det står ju ingenting i det nya testamentet. Det står ju bara i gamla testamentet och, ni som har läst på, en liten bit i nåt av romarbreven. Alltså Paulus, igen. Den tidens Aftonbladet.

- Apropå att använda gamla testamentet som källa så finns det ett gött citat här: ”Vill du ha en slav eller slavinna kan du köpa sånna av folken omkring dig. Ni får också köpa barn till invandrare som är tillfälligt bosatta hos er och sånna är deras familjer som föds i landet.” Det är ju ett klockrent citat för Sverigedemokraternas nästa broschyr liksom.

Moahahaha

Missa inte I Ditt Ansikte ikväll klockan 21.55 på kanal 5


Tack för kaffet!

Timbuktu är inte bara musikaliskt begåvad, han är affärsmässigt smart också. Nu går han ihop med Pirate Bay och Swebits, två fildelningssidor för er som inte känner till det, och släpper sin senaste singel "Tack för Kaffet" (feat. Dregen) gratis för alla att ladda ner.


Jag personligen tycker det känns jävligt smart och i tiden av honom, på det här sättet sprids singeln och han når ut till folk som han annars inte skulle nått ut till. Dessutom marknadsförs han på båda fildelningssajters headers just nu, något som bara kan resultera i ökat intresse. Klicka och sprid singeln du med!


Videon som är gjord av Simon Klose, en dokumentärfilmare som just nu håller på med en dokumentärfilm om just The Pirate Bay, kan du se här.



För er med intresse för mer av Simon Klose och/eller Timbuktu, finns Kloses dokumentäre Spelberoende också att ladda ner på TPB. Dokumentären följer Timbuktu mellan åren 1992 och 2005, både som artist och privat.

Timbuktus nya album "En hi-5 och en falafel" släpps i slutet av oktober, så nu vet ni det.


Bambis mamma

Burp. Mätt å nöjd, Bambis mamma har aldrig varit godare. Rådjursstek, madeirasås och klyftpotatis. Och lite rött på det. Söndagmiddagarna hos mor min är bättre än alla jävla resturanger i världen.


Söndagen spenderas här nere på landet, palla åka hem nu... Kommer somna tidigt ikväll, det är en sak som är säker.  I morgon ska jag återuppta jobbsökandet plus att jag ska ut och shoppa kläder åt andra.. 2500 för en jacka, jo men visst. Finns ju inte på kartan i min värld, men visst jag kollar gärna på. Bitter? Va, jag?! Knappast va...

Har legat i sängen hela dagen hela dagen verkligen. det är ju faktiskt så söndagar ska spenderas, i säng med stor frukost och som mest lite snygga underkläder. På sin höjd underkläder, men helst inte. Vet inte var dagen tog vägen, helt plötsligt satt man där på bussen med hundavföring under skon.

Nu ska jag nog äta lite glass och blåbär, man måste ju hålla fetman levande.. Så att säga..


Jag undrade vad det var som luktade och

MMS

Jag undrade vad det var som luktade och se där, jag har skit under min vänstra adidas. På bussen och allt. Då andra sidan luktar min kropp så jävla illa så lite bajs under skon gör nog varken till eller från. Får nog ta en sväng inom duschen när jag kommer till morsan.. Är ni också bakis idag?


Dagen efter igår

Det luktar unket och gammal öl/vin/sprit - fylla här inne. Det ligger kuddar och kläder överallt och bland mina rosa lakan ligger det en man. Hihi, trevligt. Mannen alltså, inte odören. Jo, men det vart visst lite fest igår, och med ett panikutrop "taxin är här om två!" fanns det ingen tid att städa upp burkar glas och chipssmulor.

I natt drömde jag en sjuk dröm om att jag passade 5 undulater och att dom attackerade mig när jag försökte sova. Och att jag sen fick fågelinfluensan tack vare att jag, i rent försvar, råkade smälla till ett av fjäderfäna som låg skadad och viftade sina äckliga parasitfyllda vingar i mitt ansikte hela natten.
Sen drömde jag att min kompis Bonzan lagade mat i min micro. Chili con carne i en plastburk med locket på. Det blev översvämning och jag hade chili i hela köket (vilket i sig är rätt lustigt då jag inte har ett kök). Bonzan löste detta genom att hälla ut 20 liter vatten på golvet. Jag vaknade upp med orden "Bonzan, va i helvete gör du?!"

Nu ska jag stoppa nåt i munnen. Vad som helst, trycka i huvet. Bakfyllan vet inga gränser. Måste fixa detta innan söndagssteken hos föräldrarna. Hörs sen.

Malmö

Nu är det party, snart får jag sällskap av inte mindre än 5 brudar och en man. Lucky bastard. Nu gör vi Malmö!

Skål!

rå fisk till lunch. Jag är besatt

MMS

rå fisk till lunch. Jag är besatt redan. Long live the mobile BLOG. Tycker ni det är kul att se bilder på min råa fisk! Haha sluta tänka snusk.. Min råa fisk.


Ses på stan


Alcoholic spirit

Börjar jag bli för gammal? Några glas vin och några öl igår bör verkligen inte resultera i sån här huvudvärk. Den sträcker sig fram till tinningarna, ner till nacke och axlar och in i öronen, inifrån. Det är verkligen inte ok att inte ens kunna dra upp gardinen efter en väldigt stillsam kväll. Only been here for 23 years and allready my life is over..


Och snart ska man ut också.. Systembolaget. Spelar ingen roll att man köper tillräkligt för 2-3 kvällar när man går dit, finns det hemma kan man ge sig fan på att det dricks upp på en kväll ändå.

Ikväll kommer en liten grupp folk hit till min lilla skrubb. Dricka lite öl, umgås.. Sen ska folk ut på krogen, men det ska inte jag för jag är arbetslös för tredje veckan och i princip pank. Hur vi ska få plats har jag inte börjat tänka på än, men det är väl som dom säger med hjärta, rum och stjärt och sådär. Jag har ju trots allt namnsdag, så då är det uppenbarligen min skyldighet att squeeza in folk här.

Nä.. om man skulle ta sig ut.. Idag ägnar sig reclaim the streets förhoppningsvis åt andra aktiviteter än stenkastning och fönsterkrossning.

Vi säger så

reclaim the street hindrar mig frå

MMS

reclaim the street hindrar mig från fredagsmys hemma. Det är inte cool.


lotta är glad. Snart ska hon få dr

MMS

lotta är glad. Snart ska hon få dricka en flaska vin. Svin.


Less

Det där med mobilbloggning funkade ju kanon. Synd bara att bilderna kom in en dag för sent samt att bekräftelsen som kom till min mobil igårkväll berättade att det INTE fungerat. Ska det vara så? Ska det ta så lång tid?

Jag e på fruktansvört dåligt humör just nu. Jag är less och uttråkad. Helgen kommer, som det ser ut nu, spenderas hemma hos mamma. Med mamma. Mamma i all ära, men det va inte riktigt det jag sett fram emot.. Bara å inse att folk inte kan ha tid för mig jämt antar jag.. Hade jag haft pengar hade jag gått ut med någon polare, men det har jag ikke. Måste verkligen hitta mig ett jobb... varit arbetslös i tre veckor nu och pengarna är slut!

Nu ska jag väl ta mig i kragen och ta en promenad åtminstone. Man blir inte av med fläsket genom att sitta i sängen hela dagen, det är ju en sak som är säker. Ikväll ska jag väga och mäta mig och det ska jag upprepa varje fredag. Nu får det va nog. Är dock livrädd för mina mått och att se bilderna som jag ska ta. Fyfan, det var många år sedan jag var uppe i denna storlek. Bäst att sätta stopp för det nu innan det blir för illa. Mål - 5kg

Haj!

en cykel. Test..

MMS

en cykel. Test..


katten. Testar..

MMS

katten. Testar..


Mobilblogg?

En fråga, hur bloggar jag från mobilen? med bilder osv.. Har Comviq kompis sms och telefonen är en sony ericsson w380 eller vad den heter... Någon som vet?

Restraining order

Katten håller enmanskonsert på nedanvåningen och jag ligger frusen och illamående i sängen. Befinner mig hemma hos mamma, då Bredbandsbolaget tar riktigt lång tid på sig att leverera sitt jävla bredband. Måste ju ta en sväng i cyberspace då och då.

Ikväll är det torsdag och jag ska tydligen laga laxbruscetta till mig och mamma. Sen ska vi titta på Idol. Mm jo men visst, synd bara att jag är trött som en prostituerad under kvällens tuffaste timmar. Helt jävla slut, och inte har det med sex att göra heller. Och jag vill inte ha laxbruschetta, jag vill bara kräkas. Usch och fy, kräka upp allt innehåll i denna jävla kropp. Upp och ut.

Jag har fått en stalker på halsen. Häromkvällen satt jag hemma hos mamma och pappa som fridfullast, när telefonen börjar pipa som besatt. Engelsmannen stod utanför min dörr i Malmö och ville komma in. Han ville försöka på nytt och han trodde att allt skulle bli bra om han bara dykte upp som besatt. Jotack, att bli förföljd samt snacka om "stabbing myself" är ju typ det sexigaste som finns.. Ehh.. Och nej tack, någon annan har redan stulit mitt hjärta. Och min tändare.. Och alla rökare vet väl hur jävla svårt det är att tända sina cigg med tändstickor. Förbannat.



Annars? Jag vet inte. Nu beställer jag mig en sån där orbitreck.

Förändring

Åh, det har minsann inte varit livat på den här bloggen på ett ba tag, det kan vi ju konstatera. Förutom att jag hunnit bli fet, arbetslös och byta stad under den här tiden, har jag dessutom tröttnat på denna barnsliga bloggdesign som inte alls passar en kvinna i min ålder. Vad ska man göra?

Nu ska jag gå och banta lite samt ta tag i resten av dagens sysslor.

ses säkert

RSS 2.0