Tomat

Natten spenderades hos momor. Efter att en hel dag ha sprungit med tunga lådor och dylikt i trapporna från helvetet var jag både trött och hungrig. Detta resulterade i att jag slängde i mig två (inte ett utan två) av de största lassen lasgne en liten tjej någonsin setts äta. Detta sköljdes ner med både öl och vin. Med tanke på att jag inte bara är glutenintolerant utan även har IBS, var kanske inte detta det bästa jag hade kunnat göra. Natten spenderades hos mormor som sagt, och jag höll hela huset vakna med kräkkaskader som inte var av denna värd. Ett litet spymarathon sådär på nattakvisten. Fresh.. Jag snöt ut stora bitar tomat ut näsan en hel timme, väldigt oangenämt.

Idag mår jag dock bra och har tagit mig tillbaka till min tomma lya för att flyttstäda, frosta av frys och få uppkoppling mot det stora internet. Detta är något som saknas i mormors hus. Mat har hon, och TV.. Men ingen uppkoppling.

Sista helgen i denna stad och ikväll ska vi väl ut på nåt grillgille om allt vill sig väl.

Nu ska jag återigen grabba Jif universal och återgå till mitt.

MC!

Så var middagen avklarad! Blev sushi från stan samt en flaska vin och några öl från.. ja. systemet! Nu e jag lite lagom giggly och ska ut och åka motorcykel (eller mottocykel som dom säger här i Jönköping). Det har jag fan inte gjort på riktigt sen pappa hade en Harly. Då var jag 12 år. Nu är 23 så det är fan på tiden. Sista natten i lägenheten, det måste ju firas på nåt sätt, eller hur?

BTW, jag e så fruktansvärt äcklig just nu, svettig och jävlig.. Flottigt hår. Tur att man själv slipper lida (inget luktsinne). Nej, jag bryr mig inte om dom i min omgivning. Smell that armpit!

image108

I morgon ska man tydligen upp klockan nio och bära. Eller, man ska bära klocken nio, börja packa klockan sju. Mina armar må se ut som tandpetare, men ni skulle bli förvånade hur mycket de kan bära. Pappa är 2 meter över landytan och en seg jävel, men trots enbart ett fåtal timmar på gymet i mina dar är jag rätt stark ändå. Det är ju inte för inget man arbetar på kyrkogård och begraver dagarna i sträck... Det där va en lögn. Vi begraver bara 2 dagar i veckan. I augusti kan det bli lite mer.. rötmånaden ni vet...

Flytt flytt flytt, jävla flytt.

Fy fan för att flytta! Flytten i sig ska bli kul, jag menar hem till Malmö igen. Kan det gå fel? Men flyttpackning och flyttstädning däremot.. Har kämpat dygnet runt i en vecka nu, jag är helt slut. Lägg då till alla jävla uppgifter som måste klaras av i skolan för att jag ska få min examen.. Sitta och jobba i flash är inte min favoritsysselsättning och det är inte ugnsskurning heller för den delen. Jag börjar dessutom känna en enorm hunger.. Mat har jag ingen och bestick/glas/tallrikar är nedpackade. Får nog springa bort och köpa mig lite kvällmat snart, take away såklart.

image107

Den rena delen av mitt hem...

Det är fan tur man får en veckas avkoppling på Mallis snart innan man ska slita
häcken av sig som dödgrävare..
Säger bara det.

Livet är en tik

Godkväll i stugorna! Vad gör ni? Jag dricker en redbull vodka och ska snart ge mig iväg på nån VIP Jubileum grej på O´Learys i stan. Jag varken är eller känner mig så Very Importrant. Fick biljetten av en kompis plus att jag e bakfull som ett as. Drinken hjälper dock.

Är inne i nån form av personligt dryckesrekord. I onsdags blev det en pizza/sushidate med mitt ex, igår en Eurovision semi vinkväll (med sushi).. ikväll detta, i morgon en eurovisionfest hos Mike och John. Tur att man snart börjar gräva gravar (mitt jobb) och kan återgå till det normala. Men först är det ju iofs Mallis.

Life is a bitch and then you die. Eller nåt.

(snart är det examen! MKV we made it!)

Kukmatch

Jävla skitmatch igår, Champions league. Chelsea förlorade mot Manchester UT efter straffar.. sjunde straffomgången satte Manchester den och det va kört. Egentligen är jag väl inte sådär jätteknäckt direkt, men problemet är att jag vet att jag inte kommer kunna tala ett ord med "engelsmannen" min på en vecka. Igår försökte jag vara lite gullig och förstående på sms, till svar fick jag att han låg i sängen och var deprimerad. Ja..

Annars då? Idag ska jag på photoshoot, hälsa är temat. Hahaha, M har verkligen valt fel person att fota... haha..

You should plug it

Jag har skaffat mig en ny leksak. Denna är perfekt för ensamma kvällar då man varken vill se talang 2008, Sing a long eller Så ska det låta. Jag rekommenderar! Ett bra tidsfördriv såhär när man ska försöka sig på sin vita helg på.. år?


Jag som alltid avskytt techno kanske ska dra hem ett par låtar nu? Inse rytmdunket.

Packing up, getting out

Det var ju ett tag sedan man skrev nåt här. Det har sina anledningar mina vänner, har haft bättre saker för mig än att sitta här.

Nåväl. Nu är jag tillfälligt ensam och uttråkad och har inte längre så mycket annat att göra än att sitta här. Och titta på Så ska det låta. Vem fan kollar på så ska det låta liksom? lite pensionärsvarning kan tyckas. Till på köpet blev jag sjukt irriterad på en av människorna som satt och trängdes där bakom pianot. Han tyckte verkligen att han var guds gåva till människors öron och skänade på som om det inte fanns någon morgondag. Med de fulaste ansiktsuttrycken och falskaste tonerna på denna jord dessutom. Lät mest som hade hade klämt någon vital kroppsdel. Förbannat.

Annars då? Medan alla andra varit ute i det fina vädret har jag och mina sedan igår mycket brända axlar spenderat dagen med att flyttpacka. 65 kvadrat fullsmockat med prylat ska bytas mot 30. Det, mina vänner, är INTE lätt. Slänga slänga slänga. Mlkshaker någon? Eller en serie kriminalkrönikor från nittonhundrafrösihjäl? Kanske lite sällskapsspel eller whiskeyglas med dödskallar på? Bara att höra av sig, sjänkes till behövande.

Nu ska jag titta på S.W.A.T för femtioelfte gången Dels för att Michelle Rodriguez är heet, men mest för att det är det enda skit som går på TV.

Återkomst

Idag kommer jag tillbaka till bloggen. Mer om det lite senare.

RSS 2.0