Packing up, getting out

Det var ju ett tag sedan man skrev nåt här. Det har sina anledningar mina vänner, har haft bättre saker för mig än att sitta här.

Nåväl. Nu är jag tillfälligt ensam och uttråkad och har inte längre så mycket annat att göra än att sitta här. Och titta på Så ska det låta. Vem fan kollar på så ska det låta liksom? lite pensionärsvarning kan tyckas. Till på köpet blev jag sjukt irriterad på en av människorna som satt och trängdes där bakom pianot. Han tyckte verkligen att han var guds gåva till människors öron och skänade på som om det inte fanns någon morgondag. Med de fulaste ansiktsuttrycken och falskaste tonerna på denna jord dessutom. Lät mest som hade hade klämt någon vital kroppsdel. Förbannat.

Annars då? Medan alla andra varit ute i det fina vädret har jag och mina sedan igår mycket brända axlar spenderat dagen med att flyttpacka. 65 kvadrat fullsmockat med prylat ska bytas mot 30. Det, mina vänner, är INTE lätt. Slänga slänga slänga. Mlkshaker någon? Eller en serie kriminalkrönikor från nittonhundrafrösihjäl? Kanske lite sällskapsspel eller whiskeyglas med dödskallar på? Bara att höra av sig, sjänkes till behövande.

Nu ska jag titta på S.W.A.T för femtioelfte gången Dels för att Michelle Rodriguez är heet, men mest för att det är det enda skit som går på TV.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0